Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen a viszony a más nemzeti...

Milyen a viszony a más nemzetiségűekhez és miért?

Figyelt kérdés
Ti hogyan álltok ehhez a témához hozzá?
nov. 14. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Kifejezetten örömteli más nemzetiségűekkel egy társaságban lenni, a kultúrájukat megismerni
Nem keresem a külföldiek társaságát, de nem zavarnak
Kerülök mindenkit, aki nem magyar
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebb jártam ilyen nyelvklubba, ahol sok külföldi volt és beszélgettem többükkel. Érdekes volt hallgatni távoli országokból jött embereket, hogy milyen náluk, ők hogyan látják itt, stb. Olyan mély barátság nem alakult ki senkivel, de igazából nyitott vagyok rájuk. Kivéve párkapcsolat terén, ott csak magyart szeretnék.
nov. 14. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a külföldiekkel, zavarni egyáltalán nem zavarnak, sőt. Ha van lehetőség szívesen ismerkedek
nov. 14. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyetem miatt állandóan külföldi hallgatókkal vannak óráim, mivel angolul végzem a jelenlegi szakom, illetve az előzőt is így vittem végig. Ők pedig, pár kivétellel, nagyon barátságosak, nyitottak, szívesen és örömmel is beszélnek a hazájukról, az ottani kultúráról, szokásokról, szóval (mondhatni) van tapasztalatom ilyen téren.

Szívesen hallgatom őket, mert komolyan érdekel is, ahogy az is, hogyan látják ennek az országnak a dolgait, milyen különbségeket és hasonlóságokat látnak. Rengeteg ilyen mélyebb beszélgetésem volt már többükkel; nagyon jó meglátásaik vannak és tapasztalatokat is mindig jó továbbadni, meghallgatni.

Úgyhogy nyitott is vagyok ilyesfajta beszélgetésekre, és szívesen részt is veszek bennük.

nov. 16. 20:00
 4/4 Gamestar válasza:
Életem egészét Budapest belvárosában töltöttem és volt időm megutálni őket. Elitélem, függetlenül kik azok, honnan jöttek.
nov. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!