Ki egyedülálló és soha nem volt szerelmi viszonyban egyáltalán?
Figyelt kérdés
okt. 9. 08:35
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok - soha nem volt
Férfi vagyok - soha nem volt
22 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez alatt a 24 év alatt egyszer, ha voltam szerelmes, az is viszonzatlan volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Iiigen ertem mire gondolsz, de ott mar inkabb (folyamatos) csalodas van, minthogy (folyamatos) kolcsonos szerelmi viszony. A szerelmi viszony es a csalodasi viszony kozott van kulonbseg.
Idilli piknik szeru, szeretjuk egymast, egy ket csok a napon, kek eg alatt, ilyesmire gondolok.
Az sajnos nem er, bocsi. Aterzem a dolgot, velem is volt nem egyszer, de egyebkent lehet par szavazo is feltette magaban ezt a kerdest es jo kerdes amugy, es ugy szavazott. Nem jatszik sajnos, de... ha lehet te legyel az utolso aki szavaz, mert igy torzul az eredmeny. Ezt igy toled meg a tovabbi szavazoktol is kernem ha lehet. Bocsanat hogy nem tisztaztam.
okt. 10. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!