Szivatás volt vagy valóban büdös lehettem? (Kicsit hosszú)
12 éve tart egy olyan félelem bennem aminek lehet nem is volt alapja de mégis ehhez az esethez tudom csak kötni.
Szóval az eset úgy keződött, hogy tesi órára elsőnek érkeztem és a tanár engedett labdázni.
Pont az a lány jött utánam akit akkoriban megutáltam pedig azt hittem barátok voltunk.
Az óra úgy ment ahogy szokott egészen a kicsöngetésig.
Akkor hirtelen a fél osztály elkezdett futni előlem és rám nézni míg fogták az orrukat, nem értettem. Az öltözőben befújtam magam de még a folyosón is ahogy vártuk a tanárt olyanokat mondtak mint "de büdös, én nem fogok mellé ülni, ki kell nyitni majd az ablakokat"...
Hirtelen olyan sokként ért ez és menekülést éreztem, pánik tört ki rajtam, hogy azonnal kikértem magam onnan és ellógtam a napot.
Azóta van bennem ez, hogy emberek között pánikolok és parázok nehogy furán nézzenek rám vagy szipogjanak körülöttem.
Megjegyzem bárhova megyek az előtt mindig lezuhanyzom, fogat mosok, deozodorozok szóval rendesen tisztálkodom és még így is pánikolok pedig lehet semmi ok nincs rá.
Bárkit kérdeztem az új osztályomban mindig azt mondták nem vagyok büdös.
Sosem szóltam meg, hogy büdös lennék kivéve ezt az egyszeri esetet amit máig nem értek mi volt és ha szivatás is lett volna miért az a fél osztály tervezte ki ellenem? Gondoltam arra is, hogy a lány akit utáltam győzte meg őket és ők valamiért belementek?
Hogy tudtak ilyesmit ki tervelni ilyen rövid időn belül míg tesi volt?
Vagy valóban akkor épp büdös voltam túlzottan és meglepődtek? De hogy lehet, hogy másik iskolában nem történt ilyen, pedig rendesen tesiztem ott. Nem volt nagy időbeli különbség a váltás között.
Lehet valaki annyira büdös ha rendesen tisztálkodik, hogy meneküljenek előle tömegesen?
Lehet szégyen az amit éreztem akkor és nem akarok ismét annyira megszégyenülni?
Hogy lehet, hogy egy ilyen incidens ennyire megviseljen?
Pszichológusnál voltam de nem segített.
Szívás hát , ha ez megnnyugtat en a seggemben turkáltam szar szag miatt aztán szagolgattam megnyugtatott.
Te vitted el a balhet helyettem köszi szépen
Egyetlen egy alkalommal - jó régen - még az is lehetséges, hogy tényleg büdös voltál (tesi óra, izzadás, talán akkor pont nem mosakodtál rendesen vagy valami betegség, pl. gyomorrontás, mensi... miatt volt kellemetlen szagod). Ilyesmi véletlenül megeshet valakivel. De büdösnek nevezhettek egy szokatlanul erős, nem igazán finom kölnit is! Vagy a túlzásba vitt dezodorozást.
Ha azóta soha többé nem mondott ilyet senki, ha rendesen tisztálkodsz, stb. ügyelsz az illatokra (a túl sok parfüm is lehet zavaró!), akkor semmi okod az örökös rettegésre. Ha mégis ez okoz állandó frusztrációt, akkor valóban csak szakember segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!