Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az elmúlt egy hónapban valóban...

Az elmúlt egy hónapban valóban zűr van az Emagnál?

Figyelt kérdés

Nekem 2 nap alatt kézbesítették automatába a rendelt terméket, de több helyről is nagy felháborodást hallani, már a fogyasztóvédelem oldalán is.

Ki mit tapasztalt? Eddig nem volt gondom az Emaggal illetve egyik forgalmazóval sem, most valóban egyre több ilyen gond lett vagy csak ideiglenesen hogy megsokszorozódott a forgalom és a rendelések karácsony előtt?

2023. dec. 28. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

A karácsony előtti megemelkedett forgalom lehetett az oka. Nekem két hétbe telt, hogy eljusson a csomagautomatáig. Elég sokára indították el úgy egyáltalán a rendelést, aztán meg az volt a Sameday csomagkövetés adatai szerint, hogy reggelente elvitték a csomagautomatához, és valószínűleg nem volt üres box, mert visszavitték a raktárba sikertelen kézbesítés megjegyzéssel. De aztán végül sikerült megkapnom.

Most már szerintem helyrerázódott.

2023. dec. 28. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Minden év vége ilyen náluk. A karácsonyi forgalmat még elbírná, és sokan tanulva az esetekből inkább novemberig befejezik a rendelést. A black friday akasztja meg a dolgokat, akkor van egy hatalmas kiugró forgalom már csak 1 hónappal karácsony előtt, és sokan erre időzítik az ajándék rendelést is. Erre jön, hogy az automaták kapacitása véges (az autós futárok ilyenkor hétvégén is szállítanak, akkora mennyiségről van szó), és ha el is ért volna egy helyi depóig a csomag, azt addig nem tudják kézbesíteni, amíg fel nem szabadul egy fiók. Ha minden csomagot a maximális 3 napig pihentetnek átvétel előtt, addig a raktárban torlódik fel minden. Hiába próbálná az Emag teljesíteni a rendelést, ha fizikailag nem lehetséges, és ugyanúgy ők kapják a lehúzást vagy feljelentést érte.
2023. dec. 28. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Évekkel ezelőtt rendelt számítógépes operációs rendszert fizettünk ki nekik előre, amit azóta is szeretettel várunk! Pár ezer forintos tételt nem ér a cég tisztessége, becsülete! Tanulópénznek elkönyveltük a feleségemmel az esetet, de hogy az életben nem rendelünk tőlük egy csomag papír zsebkendőt sem, az is biztos!
2023. dec. 28. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kb 18-19 éve rendelgetek mindenhonnan, Aliexpr., Amazon stb stb, így az EMAG tól is.

Soha semmi gondom nem volt. Sem áruval, sem az idővel.

Nem az urolsó pillanatra kell hagyni, főleg nem a karácsonyt.

Én így gondolom.

2023. dec. 29. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Bő 1 éve rendelgetek tőlük. Tavaly 1 csomag nem érkezett meg, a futárszolgálat valahovaa elkavarta.

Kb 3x kellett box helyett végül házhoz hozatni mert mégsem fért be az automatába a csomag.

Az utóbbi fél évben pedig már semmi gond nem volt...

Most december 14.- én rendeltem utóljára 3 terméket. Abból 2 még az ünnepek előtt épphogy megjött. 1 -et pedig azóta is várok. De a futárszolgálat nyomkövetése szerint még át sem adták nekik a csomagot, amit amúgy december 21 re kellett volna kihozni.

2024. jan. 4. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!