Az elmúlt egy hónapban valóban zűr van az Emagnál?
Nekem 2 nap alatt kézbesítették automatába a rendelt terméket, de több helyről is nagy felháborodást hallani, már a fogyasztóvédelem oldalán is.
Ki mit tapasztalt? Eddig nem volt gondom az Emaggal illetve egyik forgalmazóval sem, most valóban egyre több ilyen gond lett vagy csak ideiglenesen hogy megsokszorozódott a forgalom és a rendelések karácsony előtt?
A karácsony előtti megemelkedett forgalom lehetett az oka. Nekem két hétbe telt, hogy eljusson a csomagautomatáig. Elég sokára indították el úgy egyáltalán a rendelést, aztán meg az volt a Sameday csomagkövetés adatai szerint, hogy reggelente elvitték a csomagautomatához, és valószínűleg nem volt üres box, mert visszavitték a raktárba sikertelen kézbesítés megjegyzéssel. De aztán végül sikerült megkapnom.
Most már szerintem helyrerázódott.
Hát én kb 18-19 éve rendelgetek mindenhonnan, Aliexpr., Amazon stb stb, így az EMAG tól is.
Soha semmi gondom nem volt. Sem áruval, sem az idővel.
Nem az urolsó pillanatra kell hagyni, főleg nem a karácsonyt.
Én így gondolom.
Bő 1 éve rendelgetek tőlük. Tavaly 1 csomag nem érkezett meg, a futárszolgálat valahovaa elkavarta.
Kb 3x kellett box helyett végül házhoz hozatni mert mégsem fért be az automatába a csomag.
Az utóbbi fél évben pedig már semmi gond nem volt...
Most december 14.- én rendeltem utóljára 3 terméket. Abból 2 még az ünnepek előtt épphogy megjött. 1 -et pedig azóta is várok. De a futárszolgálat nyomkövetése szerint még át sem adták nekik a csomagot, amit amúgy december 21 re kellett volna kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!