Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Felica 1.3 benzin-nem...

Skoda Felica 1.3 benzin-nem van, Múlt hónapban Shell Power-t tankoltam, és észre vettem hogy valóban jobban megy az autó de mint ha többet is fogyasztana?

Figyelt kérdés

Régebben olcsóbbat tankoltam és abból tovább elmentem persze nem ment úgy az autó.

41 literes a tankom és teli Shell tankkal 430kg-ig tudtam csak el menni

Elképzelhető hogy a Shell-ből többet fogyaszt?

2016. jan. 29. 15:17
 1/3 A kérdező kommentje:
*430km
2016. jan. 29. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Placebo hatás.
2016. jan. 29. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

41 liter benzinnel csak 430 km-t mentél??? Hogy vezetsz te? Én a Stilo-t, ami 1.2-es, ha megtankolom rendesen, akkor 58 liter van a tankba, ha csak én vezetem akkor 1200 km-t lemegyek vele egy tankkal.

Annak idején haverom volt így, hogy Lada autója volt, ami ugye 4 sebességes, aztán vett egy IV-es Golf-ot, az pedig már 5 sebességes, a lényeg, hogy ő megragadt ott, hogy a negyedik sebességet még kapcsolta, aztán 100-120 km/h-val elközlekedett negyedikbe tartósan, ette is a benzint, aztán kb 4 hónap alatt áttudtam nevelni hogy a modern kocsi az 5 sebességes és nem 4 :)

2016. febr. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!