Skoda Felica 1.3 benzin-nem van, Múlt hónapban Shell Power-t tankoltam, és észre vettem hogy valóban jobban megy az autó de mint ha többet is fogyasztana?
Régebben olcsóbbat tankoltam és abból tovább elmentem persze nem ment úgy az autó.
41 literes a tankom és teli Shell tankkal 430kg-ig tudtam csak el menni
Elképzelhető hogy a Shell-ből többet fogyaszt?
41 liter benzinnel csak 430 km-t mentél??? Hogy vezetsz te? Én a Stilo-t, ami 1.2-es, ha megtankolom rendesen, akkor 58 liter van a tankba, ha csak én vezetem akkor 1200 km-t lemegyek vele egy tankkal.
Annak idején haverom volt így, hogy Lada autója volt, ami ugye 4 sebességes, aztán vett egy IV-es Golf-ot, az pedig már 5 sebességes, a lényeg, hogy ő megragadt ott, hogy a negyedik sebességet még kapcsolta, aztán 100-120 km/h-val elközlekedett negyedikbe tartósan, ette is a benzint, aztán kb 4 hónap alatt áttudtam nevelni hogy a modern kocsi az 5 sebességes és nem 4 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!