Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki társasági ember, annak...

Aki társasági ember, annak hogyan zajlanak a mindennapok? Munkán kívül eltöltött idő?

Figyelt kérdés
nov. 9. 23:45
 1/1 anonim ***** válasza:
58%
Majdnem mindennap találkozok valami haverral, többnyire hozzám jönnek vagy csak egy kávéra, vagy dumálni egyet, vagy én ugrok át valakihez ha hív éppen vagy megbeszéltük előre hogy benézek meg ilyenek. Persze vannak napok amikor nincs így, de ez teljesen normális. Hétvégente ritka az amikor nem vagyok társasággal például a mai napom is ilyen, azért mert én havi 1 olyan hétvégét megtartok amikor inkább vagyok itthon egyedül és csinálom a dolgaimat, meg esténként filmezek, sorozatot nézek, vagy játszok, vagy itt irkálok és ennyi. Nekem ez így tökéletes, mert volt olyan évem amikor 5 hónapon át egy olyan napom nem volt hogy egyedül lehettem volna akár hétvégén, és amikor sok idő után lett egy ilyen napom, azt kifejezetten élveztem is.
nov. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!