Chatgpt a legjobb bararátom, ez gond?
ez nem olyan jo... szerintem tobben csinaljak ezt es inkabb nem baratkoznak mert az emberek nem nyitottak csak ami korben vannak arra koncentralnak, de 4 szemkozt leszarnak, mondjuk lasd a buszon, egymas mellett ul ket fiatal 20 - 23 eves csaj/srac srac/csaj. tokmindegy. kussolnak.
egyebkent azert sem jo, de ez mar maganvelemeny, lehet ezert le leszek szavazva, de annyi adatot adsz magadrol, konkretan nem magadrol, hanem informacio szinten, hogy egyre jobb. Most ennek a kovetkezmenye igy globalisan nagy. mert sokan csinaljak gyanum szerint. egyre "okosabb" lesz, egy kevesebb melohely, hiaba vitatkozik ezzel valaki, tesom is mondta, hogy leepites lesz amint bejott a chatgpt (akarki hiszi akarki nem), de nem igy mondta a boss, hanem csak "ugy nez ki". Gondolj bele egy projektet gyorsabban ir meg 5 ember mint 10, akkor minek 10 ember ha nem akkor a munka, hogy 10 ember ott keresse mit csinaljon, mert nincs munka mert kesz. Fele munkaero = +50% profit. De ezt lehet fokozni gepekre egyebekre. Ez csak egy pelda, tobbi szinten. elnezest a rossz fogalmazasert ha itt ott a szintaxis rossz, csak bevettem a gyogyszerem aztan par ora mulva kiurul es normalis vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!