Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párod? Hogy alakult az életed utána?
Mindegyiket megcsaltam, sajnos. Biztos van valamilyen lelki gondom, amit nem dolgoztam fel. Pszihológushoz is jártok, a házastársammal is jártam.
Á, semmi nem változott.
Sose buktam le.
Én mondtam el, több év után, hogy elfáradtam hazudozni. Még vagy 1 évet éltünk utánna. Elváltunk, de nem emiatt.
Nagyon igyekszek nem félrelépni. De mindig jön 1-2 jó pasi, nem mindegyikkel fekszek le 😅. Szeretőim vannak több évig. Pontosítok addig amíg nem akarják elhagyni a feleségüket vagy nem ajánlanak házasságot.
36/N
megcsaltam férjemet sajnos többször is a 15 év alatt! szerencsére nem buktam le soha, bűntudatot érzek mert szeretem a férjemet! de néha néha jó egy új férfival lenni, férjemmel is jó a nemi életünk de néha más egy új férfi! egy más fajta pluszt ad, de büszke nem vagyok rá!
38N
#5 vagyok
Hozzátenném,hogy:
Sose bántam meg, bűntudatom se volt. Inkább azt bátam meg, akiket elmulasztottam.
Nekem nem való komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!