Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg a párod? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a párod? Hogy alakult az életed utána?

Figyelt kérdés
Nemet, kort, kapcsolati időt kérnék szépen:)
ma 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Huszonéve, folyamatos. Remekül érzem így magam.
ma 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Igen, volt olyan kapcsolat, ahol előfordult, és volt olyan, ahol nem. De ezek mind csak alkalmik voltak, nem derültek ki soha, szóval kb semmi hatásuk nem volt.
ma 08:31
 3/8 anonim válasza:
64%
Fizikailag nem, de a házasságunk alatt voltam már szerelmes más nőbe, aki egyszer-kétszer találkozgattam is, illetve volt egy online partnerem, akivel nagyon sokat beszélgettünk éveken át, és küldtünk egymásnak meztelen képeket, videókat.
ma 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
#2-eshez hasonlók voltak, utána ment minden tovább. Harmincas éveimben volt, nő vagyok.
ma 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindegyiket megcsaltam, sajnos. Biztos van valamilyen lelki gondom, amit nem dolgoztam fel. Pszihológushoz is jártok, a házastársammal is jártam.

Á, semmi nem változott.

Sose buktam le.

Én mondtam el, több év után, hogy elfáradtam hazudozni. Még vagy 1 évet éltünk utánna. Elváltunk, de nem emiatt.

Nagyon igyekszek nem félrelépni. De mindig jön 1-2 jó pasi, nem mindegyikkel fekszek le 😅. Szeretőim vannak több évig. Pontosítok addig amíg nem akarják elhagyni a feleségüket vagy nem ajánlanak házasságot.

36/N

ma 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ú de imádom az ilyen nőket, gyere utolsó úgy megduglak szétspriccel a punád mindent😅
ma 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:

megcsaltam férjemet sajnos többször is a 15 év alatt! szerencsére nem buktam le soha, bűntudatot érzek mert szeretem a férjemet! de néha néha jó egy új férfival lenni, férjemmel is jó a nemi életünk de néha más egy új férfi! egy más fajta pluszt ad, de büszke nem vagyok rá!

38N

ma 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Hozzátenném,hogy:

Sose bántam meg, bűntudatom se volt. Inkább azt bátam meg, akiket elmulasztottam.

Nekem nem való komoly kapcsolat.

ma 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!