Miért mindig csak én kérdezek, amikor rólam nem kérdez senki semmit, én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Már a 20as éveiben benne lévő srác vagyok, akinek sohasem ment könnyen ismerkedés, barátkozás. Ez a kérdés sok éves megfigyelésen alapul, és már régóta megfogalmazódott bennem. Főleg az újabb barátokkal ismerősökkel, például munkahelyen van ez, és ennek hatására úgy érzem nem tudnak rólam semmit, pedig én nem titkolózok vagy ilyesmi. Én egy csomó emberről tudok sok mindent, honnan jött, milyen családból származik, hova járt iskolába stb., de ilyesmit tőlem sosem kérdeznek. Az tény, hogy nem beszélek szinte soha magamról, de soha nem akartam a saját, személyes dolgaimmal untatni másokat. Mindig is sejtettem, hogy valahol bennem van a hiba, de annyira nem érdekelt, hogy utánanézzek, megkérdezzek valakit, stb..tegnap 17:04
1/3 anonim válasza:
Hidd el, nagyon kedvelnek téged. A legtöbb ember jobban szeret magáról beszélni, mint másokat meghallgatni.
A többség viszont kellően önző is hozzá, hogy még udvariasságból, vagy kölcsönösségi alapon se érdeklődjön a másikról.
Itt nem veled van a baj.
2/3 anonim válasza:
Kérdés nélkül is mesélhetsz magadról. A társalgás abból áll, hogy a felmerült témához mindenki hozzáteszi a saját véleményét, tapasztalatát. Az nem jó, ha valaki titokzatos, nem lehet tudni róla semmit. Ha te elkezdesz információkat csöpögtetni, bele fognak kérdezni. A semmiről nem tudnak kérdezni. Azt sugárzod magadról, hogy nem akarsz semmit megosztani, bezárkózol.
3/3 anonim válasza:
Nem veled van a baj, pont hogy te vagy jó társaság. A többség szociálisan érzéketlen, egocentrikus, és eszébe se jut ilyeneken gondolkodni, hogy "vajon elég figyelmes vagyok-e másokkal kommunikáció terén". Szökőévente találkozok olyannal, aki szokott visszakérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!