Hová tűnhetett a fiú aki a kutyáját sétáltatja az óraátállítás óta?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap láttam este 6 körül. Azóta egyszer se láttam. Nem értem miért. A hideg és a sötét miatt lehet csak rövidebb útra megy? :( Szerintetek hány óra körül érdemes arra sétálnom hátha összefutunk? Elsősorban azoktól kérdezem akiknek van kutyájuk. Biztos vannak időpontok amik kedveltek kutyásoknál sétáltatásra. Hétvégén is van ilyen időpont? Ha igen mikor?nov. 5. 01:04
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ő nem állította át az óráját.
3/9 anonim válasza:
Akkor kellett volna odamenned hozzá, amikor láttad. Mostmár lehet ezt a lehetőséget mindörökre buktad.
4/9 anonim válasza:
Lehet a kutyával lett valami. Vagy elutazott aztán most más sétáltatja a kutyáját más útvonalon.
6/9 anonim válasza:
Kutyás vagyok, én most 4-5 körül szoktam inkább sétáltatni, vagy mégkorábban, mert 6-kor már sötét van. Lehet most ő is korábban jár.
7/9 anonim válasza:
MI egyre korábban indulunk, hogy ne legyen még sötét, próbáld korábban keresni te is.
8/9 anonim válasza:
... a kutyáját sétáltatja az ótaátállítás óta...Szerintem elfáradtak és most pihennek.
9/9 anonim válasza:
Valóban mást jelent a kérdés, mint amire a kérdező rá szeretett volna kérdezni. :) De azért "tudjuk, mire gondolt a költő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!