Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy kis túlsúllyal már ne...

Egy kis túlsúllyal már ne nagyon reménykedjek komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok 171 cm és 92 kg. Nem folyok szét azért de van egy kis fölösleg rajtam, picit pocakos vagyok. Persze próbálok dolgozni rajta, mielőtt azzal jönne bárki hogy diétázzak, de nem könnyű. Inkább a teltebb nők keresik az ilyeneket vagy vékonyabb lányoknál is van esély? (Nem írom le a túlsúlyos lányokat, köztük is vannak kedvesek.) Tudom hogy a személyiség a legfontosabb egy kapcsolatban, de mégsem mindegy hogy néz ki az élettárs gondolom. Lányok visszajelzését várom hogy mit gondolnak. Előre is köszönöm a válaszokat!

nov. 4. 01:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Nem baj ha 100 kiló, de azért tízet tudjon már húzószkodni a porolón. Ez a minimum, hogy saját testtömegét tudja könnyedén emelgetni."

Miért pont 10? Komolyan, neked az a minimum, hogy 10-szer fel tudja magát húzni? Nőként kérdezem, ennek mi értelme van? Te próbálrad már magad felhúzni? Én igen, és nagyon nehéz. Komoly fizikai erőnlét kell ahhoz, hogy valaki ilyet csináljon.

És mi van, ha csak 5-öt bír csinálni? Akkor mivan?

Csak olyat várj el a másiktól, amit te magad is tudsz teljesíteni.

nov. 5. 14:15
 32/33 A kérdező kommentje:
Az ilyenek csak nethuszárok, akik egy partvist nem tudnak megemelni de valakibe mégis bele kell kötni, mert ez a kedvenc időtöltésük. De nem etetem tovább a trollokat. Többet nem nézek rá a kérdésre.
nov. 5. 14:39
 33/33 anonim ***** válasza:

Nõ vagyok, vékony. Egy fekvõtámaszt se bírok kinyomni, soha nem kerültem még emiatt szorult helyzetbe, és a páromtól se várom el. A férjem viszont tud fekvõtámaszozni, és felhúzózkodni is (azt nem tudom, hányszor). Pedig van rajta minimum 15 kg felesleg. 172 cm és jelenleg azt hiszem 86 kg. És ránézésre tényleg csak pocakja van, állva egyáltalán nem tûnik kövérnek. A kérdezô is hasonló alkat lehet.

A kérdésre válaszolva, ha zavar a túlsúly, kezdj el fogyózni, közben ismerkedj nyugodtan. Akinek nem tetszel, majd megmondja, ne vedd magadra. Mások a preferenciák mindenkinél. Van sok nõ, akit ennyi nem zavar, és nem csak a csúnyák között.

nov. 6. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!