Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy kis túlsúllyal már ne...

Egy kis túlsúllyal már ne nagyon reménykedjek komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok 171 cm és 92 kg. Nem folyok szét azért de van egy kis fölösleg rajtam, picit pocakos vagyok. Persze próbálok dolgozni rajta, mielőtt azzal jönne bárki hogy diétázzak, de nem könnyű. Inkább a teltebb nők keresik az ilyeneket vagy vékonyabb lányoknál is van esély? (Nem írom le a túlsúlyos lányokat, köztük is vannak kedvesek.) Tudom hogy a személyiség a legfontosabb egy kapcsolatban, de mégsem mindegy hogy néz ki az élettárs gondolom. Lányok visszajelzését várom hogy mit gondolnak. Előre is köszönöm a válaszokat!

nov. 4. 01:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Több olyant láttam, ahol egy vékony nő egy erősen túlsúlyos pasival jár. Olyant is láttam, hogy a nő 1,60 magas kb a pasi meg lehet 2 méter. Ez utóbbi összeházasodott, gyerekeik lettek.
nov. 4. 01:37
 2/33 A kérdező kommentje:
Hát a magasság még nem is akkora akadály. Azért mert valaki 2 méter még lehet attraktív.
nov. 4. 01:40
 3/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez már nem kis túlsúly.
nov. 4. 02:01
 4/33 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem kicsi.
nov. 4. 02:03
 5/33 anonim ***** válasza:
50%
3, mondjuk kinek mi. Én 1,57 vagyok. Amikor 58-60 kg voltam, akkor túlsúlyosnak mondtak. Azért is kezdtem fogyózni, mert készíteni akartam egy szelfit és azt láttam, hogy teljesen elvesztette a formáját az arcom a sok hájtól. 54 kilósan készültek képek rólam, ott is volt még hasam. Most 50 kg körül vagyok és jó az alakom. Másnak meg ugyanezzel a magassággal 58 kilósan azt mondják, hogy tök jó alakja van és 54 kilósan meg azt hogy nagyon le van fogyva.
nov. 4. 02:14
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

5

A kérdezőn alsó hangon van 20 kiló felesleg.

nov. 4. 03:21
 7/33 anonim ***** válasza:
92%

Szóval jól elvagy hízva, de szeretnél vékony barátnőt, mert ahogy írod, nem mindegy hogy néz ki az élettárs...

Miből gondolod, hogy egy nőnek mindegy? Egy csínos nő is pont azt fogja gondolni, nem mindegy, hogy néz ki a párja. Miért elégedne meg egy ígénytelen, lusta, elhízott, alacsony hájpacnival? Rajtad nem kis súlyfelesleg van, ha nagyon elnéző vagyok, akkor is min. 20 kg plusz...

nov. 4. 03:27
 8/33 anonim ***** válasza:
88%

"Tudom hogy a személyiség a legfontosabb egy kapcsolatban, de mégsem mindegy hogy néz ki az élettárs gondolom."

Ezt gondolja MINDENKI. A nők is. Az ő belük számít neked, a tied nekik. Fura, mi?

nov. 4. 03:39
 9/33 anonim ***** válasza:
63%

Soha nem jönnék össze túlsúlyos férfival. Nálam alap a sportos/vékony testalkat.

Párom egy centivel magasabb, mint te, kérdező, 172 centi, de ő ehhez a magassághoz 64 kg.

Én pedig 159 centihez vagyok 45 kg.

nov. 4. 05:01
 10/33 anonim ***** válasza:
25%
9, anorexiás vagy?
nov. 4. 05:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!