Mi lehet a baj velem, ha egy-két kivételt leszamítva mindig csak akkor tudok lépéseket tenni emberek felé, ha ők kezdeményeznek, S nem merem én megkérdezni a másik nőt, néha férfit?
Figyelt kérdés
Nem lustaságból, hanem nem merem őket keresni, mindig minden esetben megvárom, hogy a másik ember hívjon el, vagy jöjjön oda énhozzam. Nem érzem értékesnek magam, nem gondolom, hogy velem akarnának barátkozni. Pedig van rá példa ilyenkor is, hogy csak jönnek. Mi a betegségem? Szenvedek, mert akarnám a kapcsolódást, de képes vagyok ígéretesnek induló barátságokat veszni hagyni, juszt se keresem meg, de nem direkt. Rettegek az elutasítastól N 40. ( Gyerek és tini koromban voltak barátaim, férjem óta van ez, neki nem voltak, nincsenek)nov. 3. 16:46
1/5 anonim válasza:
Na erre kíváncsi vagyok, én is pont ilyen vagyok.
2/5 anonim válasza:
Sajnos (?) én is. Pedig már többször feltettem a kérdést, hogy normális-e hogy ennyire introvertált vagyok, de választ még nem kaptam rá. 40/f
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak nekem mellé alapvetően olyan minimális az igényem mások társaságára, hogy a felsorolt félelmek mellett rám is unnának, szóval inkább megszoktam így. Már mondthatni jobb is így.
4/5 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok sajnos, pedig próbálok nyitott lenni, de nem megy, és egyre nehezebben viselem a magányt.
5/5 A kérdező kommentje:
Aki nő, az magány ellen írhat privátban, akar később is, ha nincs jól, ahogy tudok, válaszolok. Pest megyei vagyok, színhaz, könyves rendezvények,jó koncertek a kedvenceim, de kirándulni is szeretek, meg néha új éttermet-kávézót felfedezni, de csak a pénztarcámhoz igazodva, lassanként. Ha valakit ez érdekel, és itt az őszben télben beszélgetne majd, hajrá., írjon.
nov. 3. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!