Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hányan járunk ide hazudni?

Hányan járunk ide hazudni?

Figyelt kérdés
tegnap 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem én voltam
tegnap 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Rohadt sokan. Nem tűnt még fel, hogy itt mindenki, de mindenki:

- diplomás

- hitelmentes kocsija és lakása van

- hűséges és jó pasi a férje

- okos, szófogadó, nem piás/drogos/idióta a gyereke

- 1M körül keres..., sőt, inkább több M-es fizuja van..., sőt, inkább passzív jövedelme, mert ő már nem dolgozik

- azonnal talál másik munkát, amint kilép a melóból

- a csajok bikinimodell külsejűek

- az anyjuk is szűz

tegnap 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én inkább csak néha trollkodok/poénkodok, de nem szoktam hazudni...
tegnap 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
#2 miért olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki lecsúszott, csóró, csöves?
tegnap 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

4. TUDOM, hogy nem mindenki az. De amikor pl. az én hivatásom kapcsán, idehazudják, hogy az ő ismerősük mennyit keres vele, miközben konkrétan tudom, hogy az kizárt..., na.

Vagy amikor bikini modell csajok képeihez odaírja, hogy ő 40 évesen jobb/az ő csaja jobb?

Meg amikor leírják, hogy diákmelóval keresnek 400-at?

Meg 22 évesen vett budapesti lakást?

Meg ne mond, hogy akik ideböfögik, hogy több száz milliós cégük és befektetésük van? Ha meg ez igaz, és ide jár, akkor mekkora nyomorék élete lehet?

tegnap 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ha celeb lennék, és elegem lenne abból hogy mindenhol követnek, tuti ide járnék írogatni, mert legalább itt tökmindegy. Nem mindenki lecsúszott itt szerintem. Mondjuk ezek a milliós cégesek azért gyanúsak tényleg, azt nem tudom elképzelni mi szél hozza ide őket, mikor annyi nyaralást meg fizetett szervezett relax haverkodós programot fizetnek ki a legjobb helyeken, amennyit nem szégyellnek. Minek járnának már ide, mikor a takarító kitakarít, a program leszervezve, semmi nem szeretem munka nincs amitől menekülnek, holnap utaznak, vagy meeting, és akkor miért nem menő blogokat olvasnak. Szóval ők sanszos hogy hazudnak.
ma 00:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak menj be a nők egészsége kategóriába, az ottaniak egy része nem is nő csak annak adja ki magát.
ma 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!