Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem birok beszelgetni csetelge...

Nem birok beszelgetni csetelgetni meg nem tud mások baja érdekelni, ha nagy bajom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vannak hatalmas problémák az eletemben vagy lakhatási gondok vagy akarmik amiket hanyatt homlok kell intéznem.

Ilyenek közepette neha (vagy pont mindig rosszkor)talalnak meg ismerősök vagy akik fel akarnak szedni(normal esetben ismerkedem is csak ilyenkor félre vannak rakva),meg ugy mindenki szinte egyszerre talál meg akkor amikor nekem a legrosszabbkor van.

Es mennek ezek a rohadt sértődések ha lerázom udvariasan vagy akárhogy is, vagy nem fogják fel hanem még ejszaka is csam rámír vagy másnap is keres, vagy kiröhögések pl legutobb apám szólt be mikor szakitás után voltam es azt hittem bele is halok es megyek a dunának is, erre beszól hogy engem nem érdekel a háza élete semmi csak saját magam hallottam ahogy a feleségének gúnyol vagy járat le így mikor baromira nem tudott érdekelni a gyümölcsfájuk vagy mi.

Kilépek a beszelgetesekbol leráok mindenkit erre megjelenik még ujabb akinek megint ilyenkor jutok az eszébe.

És már sík ideg vagyok. Hogy azt se tudom hol alszok holnap de ezek nyomatják nekem a laza dumáikat hogy ő epp mit csinál küföldön, vagy vett egy uj kocsit mikor találkozunk már, vagy olyan jó volt velem beszélni most megy készülődni, mindenkit kiiktatok erre megjelenik masik ujabb.

Néha már kidobnám a telefont az ablakon is.

De aztan még ott vannak a kolkegák is hogy egész nap hallgatom a tyuksz.ros apro cseprő gondjaikat vagy vicceiket!! Es marhára beragasztanám mindenki száját annyira nem birom elviselni akkora bajaim problémáim vannak hogy nem tudok átlépni felettük hogy ezek mellett en viccelodjek meg mosolyogjak meg hallgassam mások csip csup sz.rjait.

Hogy létezzek így emberek közt?

okt. 15. 09:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja amikor meg aktuális lenne meert toppon vagyok meg minden rendben van hianyzik a társaság akkor meg nincs senki!
okt. 15. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki azt a krva messengert. Esetleg írd ki hogy költözöl és nem érsz rá.
okt. 15. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:

De ezt se értem hogy niert pont akkor jelennek meg azok is akikkel vagy 1 éve se beszéltem régi jóbarátok meg ilyenek. És évente ha egyszer rámír.

Tehát neki se tudom hogy adjam elő hogy bakker nem egy évben most az egyszer se érek rá.

Baromi nehéz lavírozni hogy ne bántsam meg vagy akikkel ismerkedem hogy elhiggye hogy nem arrol van szo hogy nem érdekel! Hanem most nem érdekel csak.

Meg miert lehet ez hogy amikor zavarnak csőstől jönnek az emberek amikor meg jol vagyok meg a magány csak amk elérhető?

okt. 15. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Jav

1 évben ha egyszer is keres de pont most az egyszer en nem érek rá.

Ezt nincs aki képes lenne megérteni.

okt. 15. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A helyedben én is röviden megírnám hogy bocsi most költözök, nagyon sűrű, beszéljünk két hét múlva. Aki nem idióta, az érteni fogja. De akkor keresd is fel két hét múlva, ne csak kamunak és lerázásnak hasson!
okt. 15. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
De 2 het mulva meg lehet már a másiknak nem aktualis.
okt. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!