Nem is ismerem önt, en igy nem szeretnék beszélgetni. Ebben mi rosszat mondtam?
Még megsértődött egy nő hogy en hogy beszélek vele! Mikozben sztem eléggé kulturált voltam meg félénken is mondtam. Merthát ki tudja akár megver e amilyenek altalában a zaklato utcai idegenek.
A szitu az volt hogy lohol utánam egy nő, hogy elnézést elnézést! Mint ahogy ezek a lejmoló zaklatók szoktak akik állandoan belémállnak kerincselni vagy mennyi az ido veszek e ágyneműt ha nem, akkor meg megy a "haljá meg" ordítanak fenyegetnek.
Ez a nő annyira tapadt rám hogy már kénytelen voltam szólni hogy én nem szeretnék beszélni, nem tudhatom mit akar nem is ismerem önt.
Erre elkezdi mondani, hogy a nagyim fodrásza es a nagyirol akart érdeklodni, és leszidott hogy en hogy beszélek vele es ment volna el.
Mondom neki semmi csunyát nem mondtam, nem tudhattam mit akar, nem ismerem önt.
Aztán néztem hogy most érdekli akkor a nagyim hogy van, vagy minek megy el akkor?
Nagynehezen kinyögtem neki hogy köszönöm jol van, úgy, hogy kozben ment el.mert en hogy beszélek vele ezt ő nem gondolta volna.
Hát en se hogy vki igy rámtör az utcán mint a tapado zaklatók elnézést elnézést meg nem hagy békèn.
Azért egy kulturált külsejű embernél meg lehetne várni, hogy mit akar...
Értem, hogy a nyálát csorgató, fennakadt szemű drogossal inkább nem bocsátkozol interakcióba, de azért egy normál embernek adhatnák 5 másodpercet, mielőtt lerázod.
Kérincsélni lenne.
Engem folyamatosan csak ilyenek allítanak meg idegenül az utcán, zaklatók, szidkozódók, akikkel csendesen szépen kell beszélni is, elutasitani is különben megver. De ha csendesen szépen is utasítod el, akkor is elkezd átkozódni meg a többi.
Az "elnézést!" ha meghallom, már rohannék meg sikítanék.
Ha ez az, hogy én antiszoc lennék, vállalom. Nem állok szóba idegenekkel. Mert nem akarok magamnak bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!