Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem is ismerem önt, en igy...

Nem is ismerem önt, en igy nem szeretnék beszélgetni. Ebben mi rosszat mondtam?

Figyelt kérdés

Még megsértődött egy nő hogy en hogy beszélek vele! Mikozben sztem eléggé kulturált voltam meg félénken is mondtam. Merthát ki tudja akár megver e amilyenek altalában a zaklato utcai idegenek.

A szitu az volt hogy lohol utánam egy nő, hogy elnézést elnézést! Mint ahogy ezek a lejmoló zaklatók szoktak akik állandoan belémállnak kerincselni vagy mennyi az ido veszek e ágyneműt ha nem, akkor meg megy a "haljá meg" ordítanak fenyegetnek.

Ez a nő annyira tapadt rám hogy már kénytelen voltam szólni hogy én nem szeretnék beszélni, nem tudhatom mit akar nem is ismerem önt.

Erre elkezdi mondani, hogy a nagyim fodrásza es a nagyirol akart érdeklodni, és leszidott hogy en hogy beszélek vele es ment volna el.

Mondom neki semmi csunyát nem mondtam, nem tudhattam mit akar, nem ismerem önt.

Aztán néztem hogy most érdekli akkor a nagyim hogy van, vagy minek megy el akkor?

Nagynehezen kinyögtem neki hogy köszönöm jol van, úgy, hogy kozben ment el.mert en hogy beszélek vele ezt ő nem gondolta volna.

Hát en se hogy vki igy rámtör az utcán mint a tapado zaklatók elnézést elnézést meg nem hagy békèn.

#sértődés #papolás #jogtalan leszidás
jún. 25. 15:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20 en is azt csináltam mentem tovább aztán tapadt rám ahogy a zaklatók kénytelen voltam már megszólalni.

És meg csak nem is azt mondtam hogy hagyjon békén mert rendort hívok hanem teljes intelligensen szolaltam meg.

jún. 26. 08:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom hany éves vagy, de ha (nagyon) fiatal, akkor végképp jól tettél mindent, és illedelmes volt a reakciód. Nekem az a sejtésem, hogy a nőnek volt valami hátsó szándéka, amiben te megakadályoztad, mert nem álltál le vele beszélgetni, ezért volt pukkancs. Normális ember ilyenkor zavarba jön, hogy akkor most átlépett egy határt akarata ellenére (hiszen nem tudhatjuk, ki hogyan reagál ilyen szituációra), nem az, hogy még neki áll feljebb. Azért mamának megkérdezném, hogy hogyan néz ki a fodrásza, és ha nem úgy, akit láttál, lehet nem arra mennék máskor... és figyelmes lennék. Na jó nem paráztatlak, a lényeg, hogy nem álltál vele szóba. Az megint más persze, mikor nem tűnik zaklatlatónak a másik, de ez nem az a sztori. Eleve, honnan ismer ő téged, mikor te nem ismered őt?! Lehet a mama volt a célpont, hogy róla adj ki infókat. Na azért esetleg, ha megírod, hogy mi lett a magával való beszélgetés eredménye, azt megköszönném. Most mát engem is érdekel.

18, 19 válasz a legkorrektebb.

jún. 27. 23:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért most én is beleképzelem magam a nő helyébe. Tegyük fel, én meglátok az utcán valakit, akit ismerek és szeretnék neki köszönni. Leszólítom és ő tovabb megy. Akkor azt mondom magamban, hogy oké, most nem alkalmas neki. Maximum később ráírok Facebookon, ha ez tényleg annyira fontos, hogy láttam őt, de láttam sietett és gondoltam csak megkérdezem, mi újság van vele vagy a közös isnerősünkkel.

Ha én elkezdek mögötte szaladni maximum akkor képzelném el, ha fontos lenne, de csak egy hogy vagy miatt nem fogok szaladgálni.

jún. 28. 00:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Amúgy voltam már a másik oldalon is.

Egy nő az utcán látszott, hogy nagyon szenved a sok cuccal, amit cipel, gondoltam segítek. Odaléptem, leszólítottam, hogy segíthetek-e, ő faképnél hagyott. Nekem ez akkor tök rosszulesett, ezért el is mondtam otthon. Annyi volt a reakciója a családomnak, hogy persze, hogy elhúzott a nő, többet le ne szólítsak mást, azt hiszik, hogy lopni alarok. Nekem rosszulesett, hogy én vagyok a rossz a sztoribam, hogy csak azért, mert segíteni szeretnék, tolvajnak néznek, de lényegében igazuk van, mert akármi lehet a másik szándéka, attól hogy én nem vagyok tolvaj, más lehet.

Kislány a Balatonnál eltanyált, aztán rámnézett és sirni kezdett, hogy nagyon megütötte magát. Nem volt szívem otthagyni meg gondoltam, bunkóság is, gondoltam visszakísérem az anyukájához, aki ezt nem látta, épp beszélgetett. Hozzá se értem a gyerekhez, csak jött mellettem és az anyuka iranyába mentünk. Pillanatok múlva az anyuka észrevett minket és rohant hozzánk, elkapta mellőlem a gyerekét, mintha el akartam volna rabolni. Azt kaptam később reakciónak más anyukáktól, hogy ilyet meg ne tegyek a jövőben, egyszerűen csak menjek tovább. Tök rossz érzés volt ez is, hogy segíteni akartam és így sült el, de közben meg ha leszarom a gyereket, akkor az lett volna a baj, de érthető is hogy jobb ignorálni a síró gyereket és ezért parasztnak lenni, mint hogy a gyerek azt tanulja meg, hogy idegenekkel szóbaállhat.

Volt egy nő, akitől csak meg akartam kérdezni, hogy egy utca merre van. Faképnél hagyott mielőtt megkérdezhettem volna, feltehetőleg azt hitte, hogy közvéleménykutató vagyok.

Néninek leesett a sapkája a metrón, ahogy szállt le. Amikor utánaszóltam, ignorált. Felkaptam a sapkát, rohantam utána, amikor már az aurájába értem, akkor figyelt rám és a kezébe nyomtam a sapkáját, aztán ugrottam vissza a metróra. Csomóan bolondnak néztek amennyire láttam az arcukon, hogy egy sapka miatt ezt tettem.

Pasi után rohantam, aki nem ignorált, csak bömbölt a zene a füleben. Szintén a metróaluljáróban kiesett a vaskos irattartója feltehetőleg az ÖSSZES iratával. Pont ahogy szállt fel a metróra csíptem el. Amig kiabáltam mögötte, képzelgetitek hányan néztek engen összeráncolt homlokkal.

Volt egy nő is, aki rámförmedt, hogy a babakocsival segítsek neki a lépcsőn, hát nem bírtam el, majdnem tönkrevágtam, egy pasi rohant oda és kapta ki a kezemből, utána a nő és a pasi egy csapat idegennel akik ezt látták röhögtek hangosan rajtam. Itt a sztori már úgy volt előadva, hogy szegény nő, ő nem is akarta a segítségemet, én erőszakoltam magam rá. Azóta inkább nem segítek senkinek.

Szóval tudom milyen amikor a másik oldalon vagy, mennyire kellemetlenül érzed magad.

jún. 28. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!