Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy egyszerűen...

Miért van az, hogy egyszerűen az emberek 90%a elutasító velem? Már teljesen felemésztem magam emiatt lassan.

Figyelt kérdés
20 éves jól szituált lány vagyok. Világ életemben az emberek nagyrésze elutasítóan bánt velem, mindig nagyon nehéz volt barátkoznom. Nem tudom mi pontosan a probléma. Nem vagyok tolakodó, sem arrogáns de egyszerűen mintha taszítanám az embereket. Semmi önbizalmam nincs emiatt a dolog miatt és mindentől elment a kedvem. Gyűlölöm magamat. Valaki valami tanács?
okt. 10. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismeretlenül nem tudhatjuk biztosra, találgatni meg felesleges. Te nem tudod, nekünk sejtelmünk sem lehet róla. Mesélj magadról többet, és arról is, hogy pontosan hogyan voltak veled elutasítóak, milyen helyzetekben? Akár leírhatnál konkrét párbeszédeket is ha emlékszel rájuk. Azokból talán meg lehetne állapítani valamit, de így vakon nagyon nehéz lenne bármit mondani.
okt. 10. 17:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat pl nagy jókedvűen odamegyek valakihez beszelgetni es ram sem neznek kihagynak a parbeszedbol. Valaszolnak 1-2 szoval es a fejuket is elhajtják.
okt. 10. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Hmm, nem lehet, hogy túl sok vagy? Idegesítően jókedvű, túl pozitív, hiperaktív?
okt. 10. 17:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem. Egyáltalán nem. Általában fáradt vagyok és lehangolt de igyekszem egy alap jokedvet meg mosolyt magamra eroltetni ha masokkal beszelek
okt. 10. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom mi állhat a háttérben. Ha van kedved beszélgetni írj, aztán ha látok valamit ami szerintem probléma lehet, megmondom. De előre szólok,hogy csak segíteni szeretnék, nem ismerkedni, se barátkozni. Esetleg ha rokonszenves vagy, akkor beszélhetünk máskor is, ennyit tudok ajánlani.
okt. 10. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
"Általában fáradt vagyok és lehangolt " az emberek többsége nem bírja az ilyet, energiavámpírnak néznek. Írhatsz nekem, tehetünk egy próbát.
okt. 10. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne haragidj, de ez azt jelenti, hogy az emberek 10%-a nem elutasító veled.

Nem vagy rossz. Nagyon is jó dolgod van, ha tényleg ez az arányod.

okt. 10. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jól érzel rá, kivel lenne érdemes szóba állnod. Nem jó az emberismereted és így a hülyéket fogod ki. És/vagy nagyon rossz toxikus körökben forogsz.
okt. 10. 22:30
 9/10 A kérdező kommentje:
8 as bárcsak így lenne. De hanyadik toxikus kör lenne ez? Egyetem, gimik , általános iskolág (mert persze mindkettőt többen jártam ki) nyilván nem ringathatom magam abba a hazugságba h mindenki hülye csak én nem :(
okt. 10. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát igen. De ezt így ismeretlenül akkorsem lehet megállapítani, csak tippelni. Az is lehet, hogy csak túl érzékeny vagy és akkor is úgy látod, hogy elutasítanak, amikor valójában nincs is erről szó. Csak lehet, ők visszafogottabbak.
okt. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!