Meg vagyok győződve arról, hogy a világban senkiben sem bízhat meg az ember 100%-ig. Még a saját szerelmében, legjobb barátjában, családjában sem. Ugyanis nem tudjuk mi történik, ami miatt ellenünk fordulhatnak. Mivel cáfolnád ezt meg?
Figyelt kérdés
szept. 23. 21:44
11/16 anonim válasza:
Megbízni nem annyit tesz, hogy az adott személynek mindent elhiszel és mindent elmondasz, hanem annyit, hogy tudod mit várhatsz tőle és mit bízhatsz rá.
Én azt látom, hogy sokszor ott veszítik el emberek a bizalmukat pl a barátaikban amikor pl rájuk teregetik a magánéleti problémáikat és ezt a barát "nem kezeli emgfelelően". De.. ez magától értetődő, mert egy barátnak semmi köze a hálószobatitkaidhoz, szerelmi életedhez. Persze felületesen meg lehet osztani, de ha a párkapcoslatodat egy barátoddal akarod megoldani, ot tmár rég baj van. A barát nem segít, erre az ember mondja, hogy "pedig megbíztam benned". pfff...
12/16 anonim válasza:
Én is egyet értek a kérdezővel mindenki kibeszél mindenkit. Mai világban a barátjában és a szerelmében se nem bízhat az ember 100% ban. Nekem az számít barátnak aki mindig mellettem van a bajban aki érdeklődik irántam figyelmes ragaszkodik hozzám meg aki ön magamert szeret. Ez jellemző a barátságban a szerelemben és a saját családban is.
13/16 anonim válasza:
Így van sajnos. Kétszínü, rossz világot élünk.
14/16 anonim válasza:
Én voltam a 12#,13# nekem is ugyan aza véleményem, kétszínű,rossz világot élünk és csak rosszabb lesz.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ott még nem tartunk teljesen, hogy ez mindenkire igaz lenne, azonban az tagadhatatlan, hogy afelé haladunk. Nagyon nehéz olyan embereket találni, sokszor családon belül is, akikben komolyan meg lehet bízni, anélkül, hogy ők kibeszélnének, továbbadnák a nekik elmondottakat. Vagy épp olyanok, akik nem állítanak valótlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!