Hogy kezeljem ,ha nem választanak meg?
Figyelt kérdés
Indulok diákelnöknek ,de ha esetleg nem választanak meg,hogy ne kezeljem totális kudarcnak? Hogy ne érezzem azt ,hogy engem mindenki utál ,bárki jobb nálam? Nem erősségem a kudarckezelés,de erre van valami tipp?szept. 22. 23:46
11/14 A kérdező kommentje:
Igazábol ez egy kissebb csoporton belúl zajlik majd ,és szerintem is ,valamennyire szimpatia szavazás. Ott többen vagyunk, viszonylag ismerjük egymást ,barátok vagyunk.Az a baj attól tartok,amilyen lelki állapotban vagyok ,nagyon rosszul esne ,ha nem engem választanának meg,de mindenképpen szeretnék már elérni valamit az életben,csak félek megpróbálni. Igen az önismereten is elgondolkoztam bele kéne vágni. Halasszak egy évet a választassal ?
szept. 23. 15:09
12/14 anonim válasza:
#9:
"multiplajer" --> jól van, öcsém, tanulj meg inkább írni. 😆
13/14 anonim válasza:
12/ jol van professzor úr! Már vártam az ilyen értelmetlen beszólást.:D
14/14 anonim válasza:
szerintem nyugodtan várj egy évet vele, jobban felkészülsz rá, átlátod, hogy műkszik, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!