Hogy kezeljem ,ha nem választanak meg?
Figyelt kérdés
Indulok diákelnöknek ,de ha esetleg nem választanak meg,hogy ne kezeljem totális kudarcnak? Hogy ne érezzem azt ,hogy engem mindenki utál ,bárki jobb nálam? Nem erősségem a kudarckezelés,de erre van valami tipp?szept. 22. 23:46
1/14 A kérdező kommentje:
Hogy nem "ellenem" van az egész szavazás?
szept. 22. 23:47
2/14 anonim válasza:
Ez csak egy sulis választás, ne vedd nagyon komolyan! Valszeg a választók se fogják túlgondolni. 2 nap múlva már arra sem emlekeznek, kik voltak a jelöltek
3/14 anonim válasza:
Ha nem tudod kezelni a kudarcot, eleve nem is jó ötlet, hogy diákelnök legyél.
4/14 anonim válasza:
Próbálj meg jövőre jobban felkészülni rá, építeni a karriered az iskolában, de közben foglalkozni magaddal és a kisebb dolgokkal amik fontosabbak mint pl család meg cicák, kutyák ha van
5/14 anonim válasza:
Lehetőleg ne úgy, mint Donald Trump.
6/14 anonim válasza:
Az, hogy megválasztanak csak egy dolog. Utána még lesz pár "kudarcod". Ha ennyire nem tudsz ezzel mit kezdeni, szerintem se menj el elnöknek.
7/14 Kései Sirató válasza:
Tekintsd ezt csak egy lehetőségnek, ami vagy összejön, vagy nem, de nem múlik rajta az életed.
Én arra gondolnék, hogy rátermett és tehetséges vagyok, de az, aki megnyerte egy hajszálnyival tehetségesebb. De ettől én nem vagyok értéktelen.
8/14 anonim válasza:
Általában azt választják meg, akivel jobban szimpatizálnak.
9/14 anonim válasza:
Hát erre jó megoldás egy multiplajer játék.:D
Ott megtanulod kezelni a vereséget.:D
Vagy szétversz valamit..
10/14 anonim válasza:
Érdemes elmenni egy hosszútávú önismeretbe. Mélyről indul az, ha valaki nem tud frusztrációt, elutasítást viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!