Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az emberek miért utálják ha...

Az emberek miért utálják ha vendég megy hozzájuk?

Figyelt kérdés

szept. 20. 15:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

Egy kicsit introvertált vagyok. Nem nagyon, szóval nincsenek szociális problémáim, van családom (férj, gyerekek), vannak barátaim, be tudok illeszkedni és jól is tudom érezni magam társaságban, egy ideig. Aztán elkezd az egész fárasztani, és inkább szeretnék egyedül lenni végre. Na, ha a saját otthonomban van a társaság, az nekem ilyen szempontból még rosszabb, mert alapvetően az a menedék, ahol nyugtom van, de ugye ilyenkor nincs. A vendégre figyelni kell, foglalkozni kell vele, egyszerűen baromira leszív. Általában ha olyan jön, akit kedvelek és akinek örülök, akkor is már nagyon várom a végére, hogy elmenjen, mert már mentálisan fáradt vagyok.

A családom ebből a szempontból más, velük együtt élek, úgyhogy velük nem érzem ezt. De azért jólesik néha, ha úgy alakul, hogy egyedül vagyok itthon, és tényleg senkire nem kell kicsit sem figyelni 😀

szept. 21. 11:56
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy nekem sajnos anyám a legnagyobb kritizáló... Múltkor jött, pont előtte pakoltam össze, meg csináltam egy ilyen "nagyjából" takarítást, szóval az összkép teljesen oké volt, erre benézett a radiátor mögé, és közölte, hogy pókháló van mögötte, hogy takarítok én. Most komolyan, ki nézeget be máshol a radiátor mögé?? Hacsak nem direkt azt akarja nézni, hogy ott is csillog-e minden, ugye. Amúgy kitakarítom ott is időnként, de valóban nem a heti rutin takarítás része, ritkábban csinálom meg.
szept. 21. 12:02
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez megint általánosítás. Vannak, akik ilyen-olyan okból utálják, de ez nem mindenkire igaz.
szept. 21. 20:42
 24/27 A kérdező kommentje:

14: Ahogy látom jogos a feltételezésem: van pár ember, aki szintén utálja, ha mennek hozzá. Nem a nevükben beszélek, csak hozzàjuk tettem fel egy kérdést.

Köszi a vàlaszokat!😊

szept. 22. 20:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Mert csak szavakban kedvesek, és szavakban hívják meg a vendégeket. Valójában nem látják őket szívesen.
szept. 23. 20:13
 26/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha jön vendég. Csak már az évek alatt abból lett elegem, hogy én míg készülök, hogy jönnek hozzánk, addig minket senki nem hív vissza egyszer sem!
dec. 15. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sokan szeretik, ha vendék megy hozzájuk. Jó dolog, ha rokonokkal találkozhat az ember, vagy olyan családtaggal, akivel régen találkozott az ember. Érdemes mindig jó kapcsolatot ápolni másokkal. Ez nem csak azokra vonatkozik, akik fogadják a vendéget. A vendégre is vonatkozik.

Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.

dec. 15. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!