Aki meg van sértve, az nem ír vissza pár napig?
A kérdező szavazást indított:
17 szavazat
szept. 19. 14:47
szept. 19. 14:50
1
Az egy elég flegma büszkeség. Bár attól függ hogy mi volt a sértődés oka, mert lehet egy életre szóló is.
szept. 19. 16:05
Aki elfoglalt, beteg, fáradt, vagy szimplán nem online éli az életét, az sem ír vissza pár napig.
szept. 19. 19:00
Manapság annyian sértődnek meg össze vissza halálosan a szimpla semmiségeken is, hogyha ezért eltűnik napokra, akkor inkább már ne is jöjjön vissza. Vagy ha visszajön és csak játssza a flegmát, sértődöttet tovább, és még én találjam ki mi baja, na akkor inkább legyen úgy, és tényleg adok neki okot a valódi sértődésre és ghostingra.
Üdv, egy "toxikus bántalmazó" :D
szept. 19. 20:54
Nem feltétlenül csak sértettség miatt nem ír valaki napokig. Lehet, hogy lebetegedett, elfáradt, beúszott, eleve nem sokat használja a Messengert, egyéb platformot, vagy nincs annyi ideje/ereje, hogy visszaírjon. Pláne, ha hosszabb/több üzenetről van szó.
szept. 21. 21:15
Ha van egy csepp esze, akkor soha többet nem ír vissza és kizárólag azokra fordítja az idejét, akik képesek emberként viselkedni. Ez nem sértődöttség, hanem egy észszerű döntés, ha tiszteli saját magát.
szept. 21. 21:19
Hülye kérdés ebben a formában. Nem tudjuk ki kicsoda a történetben, és ezen múlna kb minden a pár nap megítélése kapcsán. Ha egy sima hétköznapi ember, munkatárs, rokon, ott simán benne van a pakliban és normális hogy csak pár nap után válaszol. Főleg ha olyan emberről van szó, aki nem a neten él, hanem megvan a saját élete, családja, hobbija, munkája stb. A másik véglet meg hogy mondjuk napi kontaktba vagytok és egész nap megy az írogatás, meg a nap nagyrészében online vagytok. Na ott már eléggé feltűnő a pár nap szünet, szó nélküli eltünés. Viszont aki megsértődik és azért tűnik el és nem mondja el mi a baj, az annyit is ér. Hülyék után nem szabad futni, mert csak nagyobb bajokat okoz.
szept. 21. 23:08
Mivel ott a 'bántás' 'sértés' hashtag, én úgy értelmezem, hogy valóban történt megbántás. Aki bánt, sért, lábtörlőnek használ másokat, az annyit is ér. Hülyéknek nem szabad visszaírni, mert csak felbátorítod, hogy nyugodtan sértegessen tovább. Az nyilván eszébe sem jut, hogy bocsánatot kérjen. Írogasson csak a gyakorira, hogy vele micsoda igazságtalanság történt, hogy nem ír neki vissza, akit bántott. A másik fél meg teljes lelki békével megszabadul egy hülyétől.
szept. 21. 23:19
Mielott hozzaszolok: a 10-es hozzaszolas mindent tartalmaz, amit a gyakorin tiltani kellene. Jeleztem is a moderatoroknak. Szemely szerint nem is ertem hogy ha vki azt javasolja hogy akit bantanak az nyugodtan szakitsa meg a levelezest azt miert elmebeteg, de mindegy.
A kerdeshez: ha ugy érzed, hogy megbanthattad valamivel, akkor miert nem kerdezed meg, az a legtisztabb helyzet. Ha nem szandekos volt.
szept. 22. 00:09
Kapcsolódó kérdések: