Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértve éreznéd magad és nem...

Sértve éreznéd magad és nem mennél vissza az orvosodhoz, ha beképzelten neked ezt mondaná "Hát magát aztán itt senki sem fogja várni vörös szőnyeggel!" ?

Figyelt kérdés
Azt hogy ezt mi okból mondta nekem az lényegtelen, nem fogom kifejteni.
jún. 11. 14:32
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
21 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem közel sem lényegtelen az ok.
jún. 11. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Lefordítom: megerősítést vársz egy sértettségre úgy, hogy nem vagy hajlandó az okát elmondani; mert abból kiderülne, hogy nem volt igazad. Máskülönben megosztanád mi támasztja alá, és miben kellene egyetérteni.
jún. 11. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Pedig lényeges lenne, hogy miért mondta ezt. Valószínűleg nem ok nélkül tette.
jún. 11. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Ott a pont a második válaszolónál. Van egy olyan érzésem, hogy nem ok nélkül mondhatta az orvos ezt neked.
jún. 11. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom hónapokat kellett várni egy normális országban alapvető ellátásra, és amikor ezt finoman megemlítetted, neked esett. Tipikus magyar egészségügy.
jún. 11. 14:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Lemondtam egy orvosi kezelést és ez nem tetszett neki.

Közben voltam másik két orvosnál, ők azt mondták hogy felesleges lett volna a kezelés.

Azért voltam ehhez, mert akkor helyettesítette a másik kettőt az adott körzetben és nehezen kaptam időpontot, pedig várni akartam, mert a szóbeszéd szerint nagyon gyenge az orvos és beképzelt + pénzéhesen várja a csúszópénzt.

jún. 11. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Akkor többet nem mész hozzá, és nem foglalkozol vele. Ez komolyan olyan fontos? Olvass már egy regényt inkább lényegtelen hülyeségeken való agytépés helyett!
jún. 11. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

#5:

Neked sem kötelező orvoshoz járni, ha ennyire nem tetszik a rendszer.

jún. 11. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
Nem is járok, megnyugodhatsz. Csak gusztustalan dolog, hogy lopják a százezres TB-det aztán az alapvető ellátást sem kapod meg. Minek az állami egészségügy ilyen vagyonokért, ha úgyis magánba kell menned, ha nem akarsz még rosszabbul lenni, ne adj Isten meghalni.
jún. 11. 16:11
 10/13 A kérdező kommentje:

7

Igen, nekeem fontos és vissza is megyek hozzá megmondani aa magamét és telefirkálom a xar rendelő ajtaját!

Neki az volt a baja, mert visszamondtam a kezelést és ezzel eláll a pénztől.

jún. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!