Sértve éreznéd magad és nem mennél vissza az orvosodhoz, ha beképzelten neked ezt mondaná "Hát magát aztán itt senki sem fogja várni vörös szőnyeggel!" ?
Figyelt kérdés
Azt hogy ezt mi okból mondta nekem az lényegtelen, nem fogom kifejteni.jún. 11. 14:32
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
21 szavazat
1/13 anonim válasza:
Szerintem közel sem lényegtelen az ok.
2/13 anonim válasza:
Lefordítom: megerősítést vársz egy sértettségre úgy, hogy nem vagy hajlandó az okát elmondani; mert abból kiderülne, hogy nem volt igazad. Máskülönben megosztanád mi támasztja alá, és miben kellene egyetérteni.
3/13 anonim válasza:
Pedig lényeges lenne, hogy miért mondta ezt. Valószínűleg nem ok nélkül tette.
4/13 anonim válasza:
Ott a pont a második válaszolónál. Van egy olyan érzésem, hogy nem ok nélkül mondhatta az orvos ezt neked.
5/13 anonim válasza:
Gondolom hónapokat kellett várni egy normális országban alapvető ellátásra, és amikor ezt finoman megemlítetted, neked esett. Tipikus magyar egészségügy.
6/13 A kérdező kommentje:
Lemondtam egy orvosi kezelést és ez nem tetszett neki.
Közben voltam másik két orvosnál, ők azt mondták hogy felesleges lett volna a kezelés.
Azért voltam ehhez, mert akkor helyettesítette a másik kettőt az adott körzetben és nehezen kaptam időpontot, pedig várni akartam, mert a szóbeszéd szerint nagyon gyenge az orvos és beképzelt + pénzéhesen várja a csúszópénzt.
jún. 11. 15:21
7/13 anonim válasza:
Akkor többet nem mész hozzá, és nem foglalkozol vele. Ez komolyan olyan fontos? Olvass már egy regényt inkább lényegtelen hülyeségeken való agytépés helyett!
8/13 anonim válasza:
#5:
Neked sem kötelező orvoshoz járni, ha ennyire nem tetszik a rendszer.
9/13 anonim válasza:
Nem is járok, megnyugodhatsz. Csak gusztustalan dolog, hogy lopják a százezres TB-det aztán az alapvető ellátást sem kapod meg. Minek az állami egészségügy ilyen vagyonokért, ha úgyis magánba kell menned, ha nem akarsz még rosszabbul lenni, ne adj Isten meghalni.
10/13 A kérdező kommentje:
7
Igen, nekeem fontos és vissza is megyek hozzá megmondani aa magamét és telefirkálom a xar rendelő ajtaját!
Neki az volt a baja, mert visszamondtam a kezelést és ezzel eláll a pénztől.
jún. 11. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!