A főnökök miért érzik sértve magukat ha az anyagiak kerülnek szóba?
Feketén dolgozol ott? Mert szerintem igen, ugyanis ha mindenki be van jelentve akkor nem fizethet így ahogy leírtad.
Ha feketén dolgozol, akkor tanácsolom, hogy keress másik munkát. Egy idő után nem fog fizetni, és futhatsz a pénzed után.
Én is dolgoztam így, nekem is jött, hogy a családja, gyerekei szájából veszi el a pénzt. De én erre azt mondtam, hogy te is a családom, gyerekem szájából veszed el, mert a munkámat nem fizeted ki. Nem dolgozom ingyen. Vagy fizetsz 2 napon belül, vagy nem jövök. Akkor fizetett, de elég is volt.
Mindig azt mondják, hogy a bevételből tudnak fizetni.
Én erre még azt mondom, hogy megélhetéshez pénz kell, ha nem itt keresem meg, máshol teszem.
Na erre miért ne sértődne meg?
Egyfelől, eddig sose volt gondom a pénzzel és a főnökömmel sem jelentett gondot erről beszélni.
Másfelől, ne magyarázz bele dolgokat, hogy mi történik a főnököd családjában, semmi közöd hozzá.
Ha meg feketén dolgozol vess magadra.
3-as igen,ő jön a gyerekei szájával jöhetek én is azzal,hogy a saját számtól veszem el,felborítja a költségvetésemet.
5. Nem feketén dolgozom,kitolja a határidőket. Nincs közöm a családjához de mindegyik azzal érvel pedig az ilyeneknek több van mint azoknak akiknek mondja.
A fizetesi hataridöt pont nem tologathatja mert tv is szabalyozza es nagyon megüthetik a bokajukat a kesön fizetök.
Olyan sok ceg nem szokott hozza hogy a munkaber az jarulekos költseg mint a villanyszamla bele kell kalkulalni hiszti nelkül.
Kezdö amatör kis csoringer cégek meg trükközök fujjàk csak fel.
Amugy meg röpködnek nagyban a stiklis szamlak nem is a bevételböl élnek mert a céges szamlakon NINCS maganjellegü pénzmozgas.
Csak ugy röpködnek a milliok altalaban kamu tanfolyamokra is meg alvallalkozoi fiktiv szamlakra.
Nagyon kis amatör hal, aki munkabérkifizetéseken picsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!