Nem bírom az esős időt( rosszabul bírom mint más) már elviselni. Mit csináljak?
Én is ilyen vagyok. Ahogy bejön a szar idő az én életedvem is szar lesz. Sok mindent nem tudok neki tenni, csak várom hogy újra tavasz legyen. Utálom hogy folyton sötét van, utálok fázni és 8 réteg ruhát használni, utálom hogy folyton esik és minden szürke. Nem mondom hogy 1-2 alkalommal havonta 1 eső nem esik jól, hogy leülök teázni és csak hallgatom ahogy csepereg, de mikor hetekig szar idő van... Na inkább átaludnám az egészet. Télen is ha legalább hó lenne, szebb lenne az egész de nincs, csak szimplán hideg vacak, pocsolyákkal és sárral.
Én nekem a munkám olyan hogy szinte sosem áll meg, mindig van minek utána néznem, megtanulnom hozzá. Na az ilyen időkben a szokásos jó idős séta helyett leülök készülni a másnapi melóra. Vagy akár a szobámba edzek egy kicsit, mert jó időben inkább sétálok 2 órát (jó időben azt imádom, világnak tudnék menni) minthogy jobb mozgást végezzek, ugyanis utálok sportolni. Esetleg leülök nézni valami sorozatot, vagy videójátékozni, rajzolok/alkotók, vagy olvasok. Mindenre rászánok egy kicsit, segít elütni az időt. De az alap hangulatom, ami ilyenkor a "depressziós", letargiás, az nem sokat javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!