Hogyan töltitek a nyár utolsó estéjét?
Figyelt kérdés
Buliztok, otthon ültök, esetleg dolgoztok? Én ma éjjel indulok nyaralni. 😅aug. 31. 19:35
11/15 anonim válasza:
A Palatinus-tónál voltam déltől estig, de meteorológiailag marad a nyár és jövő hétre is tervezek strandolást. :-)
35/F
12/15 Luna2 válasza:
Holnap sajnos iskola kislanyom megy harmadikba ,talan en jobban aggodok bar o is szomoru ,hogy vege a szunetnek ...penteken atugrunk Durresbe Albaniab hosszu hetvegere elbucsuzunk a tengertol es a nyartol ...
13/15 anonim válasza:
a nyártól még nem klell búcsúzni, olyanoakt olvastam hogy még sajnos-nemsajnos hónap közepéig velünk marad ez a jóidő... most érzem életemben először 33 év alatt hogy ez valami új, és nem jó változás
14/15 anonim válasza:
Én örülök neki hogy a jó idő velünk marad sokáig még, annál később kell szolibérletet vennem.
15/15 anonim válasza:
Aznap volt kollégiumi beköltözés, szóval elég mozgalmas nap, meg éjjel volt, és sikerült megismernem pár nagyon kedves embert, akikkel szerintem remek programok lesznek majd tanév közben. Voltak kellemes sztorizgatások, és társasoztunk is, úgyhogy nagyon jól telt az este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!