Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan töltitek a nyár utolsó...

Hogyan töltitek a nyár utolsó estéjét?

Figyelt kérdés
Buliztok, otthon ültök, esetleg dolgoztok? Én ma éjjel indulok nyaralni. 😅

#nyár #este #Utolsó nyári este
aug. 31. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, sulis vagy....

Nem sok időd lesz nyaralni...

aug. 31. 19:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről kiülök lassan a teraszra egy rozé fröccsel. Ma amúgy már dolgoztam, szóval nem nagyon kívánkozok sehova.
aug. 31. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Gyakorit olvasok a telefonon az ágyban.
aug. 31. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Meccset nézek, telefont nyomkodok. Más volt tervben de egészségügyi gondok vannak.
aug. 31. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne kiülni a teraszra, de megesznek a szúnyogok. Ezeket nem zavarja, ha befújom magam rovarriasztóval. Itt bent agonizálok a hőségben...
aug. 31. 20:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nyár utolsó napja szombatra esik. Egész éjjel régi film zene albumokat fogok hallgatni és közben külföldi forumokon irogatni fogok.

36/F

aug. 31. 21:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Berúgok
aug. 31. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Pont hidegen hagy, hogy ez most 31/08 vagy 01/09. Rég nem vagyok már kisiskolás
aug. 31. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Lepattintottam a maradék álszent és hazug embert, elköszöntem tőlük és kizártam őket az életemből. Régebbi zenéimet hallgatom épp. És mostantól egyedül járom az utamat, gond nélkül, stabilan. Nem is tudtam hogy nyár utolsó napja van, de így valahogy még stílusosabb is ez az egész.
aug. 31. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
én még nem tudom magamban lezárni valahogy, főleg hogy azzal ijesztgetnek hogy szeptember közepéig még ilyen kánikula marad. szerencsére vagy sem, már nem kell mennem suliba, engem csak addig viselt meg a nyár vége. de valami maradt, belőle, éreztem ma magamon mégis. lehet azért mert munka sincs helyette ahova mehetek. nem terveztem semmit, de délután kettőkor mégis elmentem a kínai büfébe és vettem kaját, jó sokat gyalogoltam, hazafelé pedig útbaejtettem a városi sétány azon kis részét ahol még sosem jártam. fura volt szinte egyedül bolyongani a kánikulában, alig volt valaki az utakon. én borozással zárom az augusztust
aug. 31. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!