Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is azért bánthatta...

Szerintetek is azért bánthattak sokan, mert túl csendes vagyok, lelkiismeretes, jószívű és nem merek szólni?

Figyelt kérdés

Másrészt valószínűleg neveltetés is. Kicsiként is nem mertem megszólalni sem, mert lecsesztek a szüleim. Ha megpróbálnék kiállni magamért, akkor is én vagyok a rossz. Elárultak stb. Példának okáért, dobáltak kajával, bántottak az iskolában, mert jótanuló voltam és otthon még én kaptam, meg te voltál a szar, "meg látod nem csak mi utálunk ezek is". Nonstop alázás, sosem vagy elég jó. Ha zaklattak is téged vert meg apád, mert ribi vagy, csak ráztad magad... Sosem hagyták, hogy kiállj magadért, pedig alapból tűrök, nem merek szólni, magamat okolom, de ha tényleg durva volt, akkor is kaptam otthon. Megveri a tanár, otthon háromszor kapja ugyanazt elv. Nem pátyolgatjuk.

A rossz emberek, pszichopaták, például a házas zaklatóm, vagy a bully gyerekek meg kiszúrják ezt.

aug. 24. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Nem, csak azért, mert nem mersz szólni. A többi tulajdonságnak ehhez semmi köze.
aug. 24. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Nem volt kiktől megtanulnod az életet, nem kaptál eszközöket. Sajnálom.
aug. 24. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Menj pszichológushoz.

Mi az, hogy házas zaklatód?

aug. 24. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból mondom, de szerintem is fel kellene keresned egy pszichológust. Saját magad érdekében is.

Ha ennyire gyakran találnak be/meg a bántalmazók, akkor ott valami más is lehet (nem azt mondom, hogy biztosan itt is ez áll fenn), a pszichológus pedig ebben is tud segíteni.

aug. 24. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljes mèrtékben sajna az ilyen személyeket pécézik ki.
aug. 24. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

szomi :( sajnos ez ilyen akin látszik h hagyja magát str kikezdik mert nincs következménye rájuk nézve

de nem azért mert jo ember vagy meg lelkiismeretes, mert ezek jo tulajdonságok

azért mert rossz környezetbe sikerult születned

amint teheted törj ki abbol a környezetből és keudj uj életet,

aug. 24. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
nem, a jó tulajdonságaidat csak szereted minden mondatban felsorolni, hogy ennyivel is szörnyűbb emberek legyenek a mindenki más. azért bántanak, mert nem megvéded magad, hanem itt picsogsz a gyakorin idgenknek, felismerem a stílusod. másoknak is vannak konfliktusaik az életben, kicsilány, ne vagy extra.
aug. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!