Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha a gatyám is...

Mit csináljak, ha a gatyám is rámegy a drága tb-re és banki díjra?

Figyelt kérdés

1 éve kénytelen vagyok magamnak fizetni, mert falun nincsen lehetőség, se autóm, se pénzem albérletre és amit arra kuporgattam össze kínkeservesen, spórolással, az most elmegy a szánalmas tb-jükre, úgy hogy 2017 óta nem mentem orvoshoz, mert úgy bánnak veled, az eltört karomat is tönkretették (nem rakta helyre az orvos, elhazudta az elmozdulást, nem gipszelte be, eesztbe felment az eredeti lelet, nekem megátírtat adott). Háziorvoshoz sem járok, mert legutóbb 16 évesen Xanaxot akart, meg mocskolódott velem, hogy anorexiás vagyok biztos, mert influenzásan, lázasan hazaküldtek. Ezeknek fizessek???

Így esély sincsen elmenni. Ráadásul a szemetek legalább 3-4 hónapot keresnek rajtam, amit fizettem, de gondolom nem írták jóvá, elegem van.... Miből fizessem? Plusz a havi 1770 Ft, felélik a pénzemet teljesen... Ha nem fizetem tovább, behajtják rajtam??? Arról nem beszélve, hogy már ruhákat nem veszek, mert akkor arra sem lesz pénzem. Alapból csesztetnek itt faluban a vénasszonyok, magam alatt vagyok. Telefonom is tönkrement, de nem tudok újat venni, mert elmegy tb-re és társai, nyomógombosom van, a kaján is spórolok, már a öngyilkosság is eszembe jutott.

aug. 24. 02:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De nem érted, hogy vannak faluk ahonnan nincsen normális tömegközlekedés a 40-70 km-re levő városba???? Olyan sincs amivel 8-4-ig bejárj!!!!! Ha lenne... Nem is arról beszélsz, amiről írok, tudtam, hogy ez lesz, hogy Orbánisztánban mindenki talál, csak nem keres. Azt tudtad, hogy műszakra kell menni este 10-re, délután 2-re és haza???? Mivel szerinted?????????

Nem fogom kiírni, hogy hol lakom.

aug. 24. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Rinyakisasszony.

Ujra leirom, de utoljara. Az egy eves tb mentesseghez nekem par eve senki nemvkerdezte,anyam mennyit keres (hivatalosan ott laktam, az volt a bejelentett lakcimem,ahol amyam el). Slattyogj be a helyi illetekes Navba, es kerdezd meg, igy van-e meg. Ez nem segely, hanem mentesseg. Igaz, akkor mas rinyatemat kene talalnod egy evig. Nem vagy valami megoldasorientalt, hiaba irod azt is, h reagalsz a normalis felvetesekre - valojaban nem teszed csak tovabb sirsz. Ezzel a mentalitassal 10 ev mulva is ott leszel, ahol most.

aug. 24. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Tb ét nem fizeti az önkormányzat ha anyád minimálbért kap. Mindenki fizeti a tb ét ha nem dolgozik.
aug. 24. 13:09
 14/15 A kérdező kommentje:

#12 Utánanézek, megkérdezem, de nekem mint mondtam, azt mondták nem jár mentesség, megszűnik a jogviszonyod, 1 hónap után fizetheted magad...

Mivel a háztartást nézik, nem minimálbért kap, így egy főre kijön, hogy nem vagyunk rászorulók. Én sem hallottam róla, h önki fizetné...

Mindenki biztos nem, vannak akik feketén vannak, kb. évek óta nem fizetik. Meg ha nem keres, nincs is miből. A másik, hogy azért milyen ellátást kapsz, mellette mehetsz pénzért magánba...

Szerintem ez valós probléma, pláne egy fiatalnak, aki eddig tanult, szerintetek miért mennek külföldre????? Határontúlra meg toljuk a pénzt...

aug. 24. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Bankot keress másikat, nem mindenhol ennyi a számlavezetés.
aug. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!