Annyira szeretnék városban lakni de nem hogy ingatlant venni nem tudok ott, még az albérlet is drága mi csináljak?
Külföld?
Házasság?
Eltartási szerződés?
30 év hitel?
Ima?
Kb ezek jutnak csak sajnos eszembe...
Értem én, hogy mind különbözőek vagyunk. Hogy ami az egyiknek jó, a másiknak nem biztos, hogy az. De szerintem itt te csak ráuntál az egészre. Sokszor az ember már úgy érzi, hogy nem tud mit csinálni, és ezért meg valami értelmetlenséget érez. Velem is volt így.
De ha valahogyan városba költöznél, előtte azért vedd figyelembe, hogy ott minden drágább. Lakást ha egyedül akarsz venni/bérelni, akkor jóval többet kell érte fizetned, mint falun. Persze fontos itt az, hogy milyen maga a város, mennyire van jó helyen (kereskedelem, ipar, egyéb szolgáltatások, stb.). A városon belül sem mindegy milyen/melyik környékre költöznél.
Az első lépés, hogy legyen egy jó munkád. Én a hitelt nem feltétlen venném fel csak ilyen okból. A családi helyzetedről nem tudok semmit. Ha mondjuk egy stabil kapcsolatban vagy, akkor a CSOK játszhat. Ha nem, akkor lehet, hogy semmi nem lesz az egészből, aztán meg lehet visszafizetni.
Ahogy te elképzeled, a városi élet kb fenékig tejfel. De messze nem így van. Érdemes volna a rossz dolgokat is számításba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!