Nagyon tetszett, aztán nehezen, de sikerült elfelejtem, de azóta megint mindig ő jár a fejemben, de a felejtés már nem megy. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Long story short: Nézegettük egymást az egyik hát mondjuk kollégámmal, én teljesen belehabarodtam, sokat gondoltam rá, de nem történt semmi egyéb. Aztán amikor egy jó ideig nem találkoztunk, akkor sikerült teljesen megfeledkeznem róla, viszont nemrég újból találkoztunk, újból nézegettük egymást (vagyis ő engem) és most megint ott vagyok, ahol a part szakad. Már azóta nem kollégám, teljesen ki akarom törölni az emlékezetemből, de nem megy.aug. 20. 22:55
1/10 anonim válasza:
Ez így el fog még tartani egy darabig, csak szólok. :)
Valószínűleg mindig ott lesz majd a tudatodban, ha szerencséd van, jön valaki más hamar, aki az érdeklődésed középpontjában lehet.
Nálam ez van.
2/10 anonim válasza:
Nagy bánatodban ne felejts el nyitottnak lenni mások felé!
3/10 A kérdező kommentje:
A nyitottság fontos, ez jó tanács, csak kicsit most nehéz.
aug. 21. 12:05
4/10 anonim válasza:
Elhiszem, de majd észreveszed magadon a változást!
5/10 A kérdező kommentje:
De tudok valamit csinálni, hogy gyorsabban felejtsek? Minden este csak rajta agyalok.
aug. 21. 13:32
6/10 anonim válasza:
Klisé, de idővel jön majd egy olyan nő, aki elfeledteti majd veled a már-nem-kollégád. Ezt, a felejtést, nem tudom, fel lehet-e gyorsítani, de hátha az emberi társaság segítene ebben kicsit?
8/10 A kérdező kommentje:
A társaság egyébként segít, eltereli a figyelmem, de esténként már nehezebb.
aug. 21. 19:05
9/10 anonim válasza:
A "mondjuk kollégám" mit jelent?
Beszéltetek egyébként, vagy csak szemkontaktus volt? Ő nem vevő rád?
Bocs, hogy így este kérdezem, amikor a legrosszabb. Nem segítene, ha beszélnél vele? Nekem egyszer így három napra redukálódott a bánat több hónapnyi szenvedés után!
10/10 A kérdező kommentje:
Hogy egy helyen dolgoztunk, de közvetlen kollégák sosem voltunk, de 1-2 közös megbeszélésen megfordultunk. Egyetlen alkalommal beszéltünk, ő kezdeményezte - valamit odasúgott nekem a meetinggel kapcsolatban.
Igazából én voltam az, aki nyitott felé, de ő nem volt vevő.
aug. 21. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!