Annak mi lehet az oka hogy sokszor elfelejtek dolgokat?
Figyelt kérdés
Sokszor van olyan hogy eltervezek valamit hogy megcsináljam, de utána teljesen elfelejtem. Most is voltam szakmai gyakorlaton, munkanaplót kell írni és mindennap munka után szerettem volna írni arról a napról. De azt is teljesen elfelejtettem, mintha a szél kifújta volna. Pedig még nagyon fiatal vagyok. Meg sokszor ha mondanak valamit, azt is elfelejtem. Mi lehet ennek az oka?aug. 6. 10:43
1/4 A kérdező kommentje:
A szorongás, fóbia közrejátszhat-e?
aug. 6. 10:45
2/4 anonim válasza:
Ilyen fiatalon a legvalószínűbbek:
stressz, kiégés, figyelemzavar, mentális betegség (pl. személyiségzavarok) szerhasználat... vagy lelki ok: menekülés valami elől agyban...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem élek semmilyen szerrel
aug. 6. 17:08
4/4 anonim válasza:
Erről nekem is a stressz, kiégés, vagy valamilyen mentális betegség jutott eszembe, vagy akár, szélsőségesebb esetben, valamilyen trauma is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!