Mi baja lehetett velem? Mit láthatott belém? Miért válthattam ki ezt a reakciót néhány emberből?
Figyelt kérdés
Volt egy lány az óvodában, aki mindig nézett és ha visszanéztem rá akkor rögtön ment árulkodni hogy nem hagyom békén, meg még nem tudom miket csinált. Elárult az apjának hogy "bántom", rámhívta. Meg volt egy ikerpár, egyszer álltam a kisház mellett és odajött és mutatta hogy ő az én húgom, ne merjem bántani vagy valami hasonlót mondott, már nagyon régen voltak ezek. Aztán egy iskolába kerültem velük, ott sem kedveltek valamiért, pedig előtte nem is ismertem őket. A gyerek az utána iskolában sokat szólogatott.aug. 15. 23:37
11/13 A kérdező kommentje:
Csak a lehetséges okokra vagyok kíváncsi azok alapján, amiket leírtam
aug. 15. 23:59
12/13 anonim válasza:
Lehet szerelmes volt beléd de nem tudta hogy kifejezni és ezért bánt így veled.
13/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges, erre én is gondoltam. De még iskolában sem kedvelt
aug. 16. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!