Mi baja lehetett velem? Mit láthatott belém? Miért válthattam ki ezt a reakciót néhány emberből?
Figyelt kérdés
Volt egy lány az óvodában, aki mindig nézett és ha visszanéztem rá akkor rögtön ment árulkodni hogy nem hagyom békén, meg még nem tudom miket csinált. Elárult az apjának hogy "bántom", rámhívta. Meg volt egy ikerpár, egyszer álltam a kisház mellett és odajött és mutatta hogy ő az én húgom, ne merjem bántani vagy valami hasonlót mondott, már nagyon régen voltak ezek. Aztán egy iskolába kerültem velük, ott sem kedveltek valamiért, pedig előtte nem is ismertem őket. A gyerek az utána iskolában sokat szólogatott.aug. 15. 23:37
1/13 A kérdező kommentje:
A lány elvileg nem 100-as, de akkor sem értem.
aug. 15. 23:38
3/13 A kérdező kommentje:
Nem😀
aug. 15. 23:45
4/13 anonim válasza:
Az oviban vannak gonosz kis törpék. Lehet egyszer véletlenül meglökted ésehet hogy még bocsánatot is kértél de neki örök harag lett belőle, attól a pillanattól bullingolt.
De lehet 1000 meg egy ilyen kis semmi oka.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem rémlik ilyen
aug. 15. 23:52
6/13 anonim válasza:
3
Ha nem jött be, mit akarsz tőle így 60 év távlatából?
7/13 A kérdező kommentje:
Csak 15 éve
aug. 15. 23:54
8/13 anonim válasza:
Jó nektek hogy csak árulkodott a lány, nálunk olyan lányra emlékszek az oviból aki verte a fiúkat mint a répát. :P
9/13 anonim válasza:
7
Fogadjunk akkor most gyün be a csaje, ha akkor nem is gyütt be. 😉
10/13 anonim válasza:
Az csak egy példa volt, hogy ilyen is történhetett. Azt akartam szemléltetni hogy egy kis pitiáner ügy gyerekként mennyire nagynak tűnik, főleg ha a csaj nem volt százas
Most komolyan nem gondoltad hogy itt bárki is tudja konkrétan hogy mi történt akkor ott az oviba veletek. Azt sem tudjuk te ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!