Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Néhány ember miért szólja le...

Néhány ember miért szólja le a Jóban rosszbant és a Barátok köztöt és az ezekhez hasonló sorozatokat?

Figyelt kérdés
Amikor még ment a Barátok közt néztem és tetszett, igaz néha unalmas volt de nem bolt vészes. A Jóban rosszbant most kezdtem el a legelejétől nézni és ezzel sincs semmi baj.

aug. 7. 17:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez megnyugtat, nincs olyan műfaj/alkotás, amit ne szólna le egy rakás ember.

A barátok közt és a jóban rosszban azért futhatott annyi éven át, mert sokan nézték, szóval nem vagy egyedül ha tetszenek.

aug. 7. 17:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Pedig mai gyerek vagyok én is, 2003-ban születtem
aug. 7. 17:38
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Mert a magyar filmek kiemelkedően rosszak. Tehetségtelen színészek, életszerűtlen hangsúllyal mondják az unalmas és eseménytelen dolgokat.

Azért ez általában nem szokott tetszeni az embereknek.

aug. 7. 17:42
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert gagyi.
aug. 7. 17:51
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert mi a frászról szólt a Barátok közt? Semmi másról, csak hogy hogyan gázolnak át egymáson az emberek, hogyan csalják meg egymást a párok, hogyan nyalnak felfelé és taposnak lefelé a cégemberek, hogyan lehet fekete/illegális munkával vagy bűncselekménnyel gyorsan pénzhez jutni, és mindez több ezer epizódon keresztül, olyan primitív, blőd történetekkel, hogy az nem igaz, a Berényi családnak mindig előkerült hirtelen a nemtom hányadik sosem hallott rokona a semmiből, mindig kiderült, hogy az x az y-nak az akárkicsodája, és kb. ennyiből ki is fulladt az egész. De hogy a rákba tudták ezt 20+ éven át csinálni, azt fel nem foghatom.
aug. 7. 18:00
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Mert borzalmas. Oké ez egy ilyen hétköznapi műfaj. Van, akinek ez tetszik, de én képtwlen vagyok ugyanazt a baromságot nézni filmen is, ami a nap folyamán körbevesz. Épp a filmben látható dolgoktól és ilyen tipusú emberektől van herotom, nehogy még ezt nézzem filmen is.
aug. 7. 18:08
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert mindenkinek más az ízlése.
aug. 7. 18:23
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

Olyanok, mint a néhai Dallas sorozat: se elejük, se tartalmuk, se végük!

Az meg abszurd, hogy még a televízión keresztül is mások hétköznapi nyomorát nézzem! Van mindenkinek sajátja...

aug. 7. 18:27
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Alapjáraton nem volt gond vele, voltak időszakok amikor néztem, de egyrészt túl sok a dráma, másrészt nem életszerű sok helyen. Egyrészt nem értettem miért kell szétrontani a családokat/párokat non-stop és kivétel nelkül. Másrészt nem hinném, hogy az átlag magyarnak köze lenne titkon a maffiához, így sokszor azonosulni sem lehet az eseményekkel.

Én szerintem szólhattak volna arról, hogy vannak különböző féle csakadok és bemutatnak olyan dolgokat, amik egy család mindennapjaiban történnek.

aug. 7. 18:44
 10/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

Sokan nem az egyszerű történeti szál, vagy épp unalmasan ismétlő klisék miatt kattannak rá ilyen sorozatokra, hanem a karakterek, szimpatikus színész / nő, ilyesmi.

Ebbe belefér a Jockey / Miklós gonosz karakter is, meg a többi.

A Barátok Közt történetét megvették más országok is, saját szereplőkkel lemásolva:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Nem néztem a sorozatot az elején, nem néztem a végén sem, mert akkoriban a plazma TV-m sem akartam beégetni az RTL-logóval, továbbá elegem lett a csatornából, politikai okból is (jótékony ártatlan migránsok és hasonló hazudozások).

aug. 7. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!