Néhány ember miért szólja le a Jóban rosszbant és a Barátok köztöt és az ezekhez hasonló sorozatokat?
Ha ez megnyugtat, nincs olyan műfaj/alkotás, amit ne szólna le egy rakás ember.
A barátok közt és a jóban rosszban azért futhatott annyi éven át, mert sokan nézték, szóval nem vagy egyedül ha tetszenek.
Mert a magyar filmek kiemelkedően rosszak. Tehetségtelen színészek, életszerűtlen hangsúllyal mondják az unalmas és eseménytelen dolgokat.
Azért ez általában nem szokott tetszeni az embereknek.
Olyanok, mint a néhai Dallas sorozat: se elejük, se tartalmuk, se végük!
Az meg abszurd, hogy még a televízión keresztül is mások hétköznapi nyomorát nézzem! Van mindenkinek sajátja...
Alapjáraton nem volt gond vele, voltak időszakok amikor néztem, de egyrészt túl sok a dráma, másrészt nem életszerű sok helyen. Egyrészt nem értettem miért kell szétrontani a családokat/párokat non-stop és kivétel nelkül. Másrészt nem hinném, hogy az átlag magyarnak köze lenne titkon a maffiához, így sokszor azonosulni sem lehet az eseményekkel.
Én szerintem szólhattak volna arról, hogy vannak különböző féle csakadok és bemutatnak olyan dolgokat, amik egy család mindennapjaiban történnek.
Sokan nem az egyszerű történeti szál, vagy épp unalmasan ismétlő klisék miatt kattannak rá ilyen sorozatokra, hanem a karakterek, szimpatikus színész / nő, ilyesmi.
Ebbe belefér a Jockey / Miklós gonosz karakter is, meg a többi.
A Barátok Közt történetét megvették más országok is, saját szereplőkkel lemásolva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Nem néztem a sorozatot az elején, nem néztem a végén sem, mert akkoriban a plazma TV-m sem akartam beégetni az RTL-logóval, továbbá elegem lett a csatornából, politikai okból is (jótékony ártatlan migránsok és hasonló hazudozások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!