Néhány ember miért szólja le a Jóban rosszbant és a Barátok köztöt és az ezekhez hasonló sorozatokat?
Lehet belőle tanulni milyen a való élet
14.
Nekem más jellegű tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, illetve kezdetben figyeltem az akkor még újdonságnak számító valóságshow-k fórumait is.
A dolog pszichológiája érdekelt, előbb a szereplők, illetve a részben irányított műsorkészítés szempontjából is (nyilván egy része az emberi faktor, de a szerkesztők is benne vannak a történetben rendesen).
Később azonban még érdekesebbé vált a kommentelők furcsaságainak megfigyelése.
- A képzelődő ember, a fantazmagóriás, aki olyanokat lát bele, ami nem is volt ott. Kivágott felvételekkel szembesítem, akkor is neki áll feljebb.
- A rosszindulatú köpködő típus, aki mindent és mindenkit utál, de valamiért mégis nézi.
- Mindennek teteje az a köpködő, aki nem is nézi, csak másik blogon követi egy másik köpködő ember átiratait a szériáról és az alapján utálkozik, egy másik fórumon.
Nagyon furcsa (néző) emberek vannak, pszichiátriai tanulmányt lehetne írni némelyikről.
Magam részéről a Barátok Köztben is meg tudtam látni a kikapcsolódást, a "szappanoperás" megoldásokat pedig betudtam annak, hogy (ki hinné?), ez egy szappanopera.
Pedig valamikor én is művészmozikon "nevelkedtem", könyvtárat fogyasztottam stb., nem tartom magam igénytelennek, de egy szappanoperától nem várok többet, mint ami.
Aki meg csak azért nézi, hogy naponta utálkozhasson egy kapcsolódó fórumon, mindenféle kifogásokat keresve (de mégis nézi), annak nem ez az egyetlen problémája szerintem. Lehet, hogy eleve ilyen negatív, rosszindulatú ember, aki mindenben csak a hibákat látja, sőt keresi, nem egészséges dolog ez, szerintem.
Hiszen volt olyan letöltött sorozat, ami engem is elkezdett fárasztani, vagy irritálni, de azzal le is álltam, van helyette másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!