Egy fiú miért megy közel egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Volt egy olyan incidens hogy néztem egy fiút a sétányon és ő is vissza nézett és mosolygott, viszont el sétáltak csak egy ideig történt. Utána más irányba mentünk mint ők és egy üzlet előtt nézelődtünk és látom hogy jön arra és oda jön közvetlen mögém nagyon közel.#Közel áll
aug. 14. 19:09
1/9 anonim válasza:
Talán tetszettél neki, és jobban meg akart nézni.
2/9 A kérdező kommentje:
Bővebben?
aug. 14. 21:27
4/9 anonim válasza:
2. Közelebbről jobban lát. Ha tehetem, én is jobban megnézem a lányokat, ha közelebb vagyok hozzájuk, jobb a látvány.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 de nagyon nagyon közel jött
aug. 14. 22:11
6/9 anonim válasza:
5. Vannak ilyen emberek. Én már arrébb mennék, nekik meg természetes, hogy pár centire odatolják magukat.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 csak eleve a helyzet is fura volt.. Pont ott nézelődik ahol én
aug. 14. 23:00
8/9 anonim válasza:
Gondolom, jól esett neki az intim szférádba lennie. De sok más oka is lehet, nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!