Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csúfolnak mert több testszőrze...

Csúfolnak mert több testszőrzetem van mint az átlag, nehezen tudom elviselni. Hagyjam abba a csajozást, barátkozást?

Figyelt kérdés
Az összes barátom gorillának csúfol, mert szőrös vagyok, nehezen tudom ezt elviselni. Ha csajozok, akkor is undorodnak tőlem. Családban mindenki szőrös, még édesanyám is.

aug. 9. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Lézereztesd le, pár 100 ezerbe fog fájni, de legalább megkönnyebbülsz.
aug. 9. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi nem fog ez miatt el ítélni. Sok türelem kell. Vannak még jó emberek, úgyhogy nincs vészve még a remény.
aug. 9. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha zavar számos módja van a szőrtelenítésnek, vagy ha nem is teljesen, akkor rövidebbre trimmelni. Érdemes lehet ezen elgondolkozni, ha tényleg nagyon sok es hosszú szőr van rajtad az hathat igénytelennek, ápolatlannak.
aug. 9. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
aug. 9. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit sok meló és segítség is kell hozzá (hát), de havonta át lehet rajta menni zsilettel.
aug. 9. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Egy ilyet bele tudsz rakni zuhanytálcába, leöblíted magad, bekened magad tussal, vársz egy kicsit és hadd szóljon!

[link]

[link]

aug. 9. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Borotválkozz.
aug. 9. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
A legjobb az lenne ha küldenél képet a fejed nélkül a teljes testedről és akkor tudnák tippet adni, hogy mi is lenne a legjobb. Az eltávolítás csak legutolsó esetben jöjjön szóba. Lehet, hogy abba kéne hagynod a csajozást? Hát erre így nehéz válaszolni
aug. 11. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csúfoltak,annál is inkább,mert én meg lány vagyok,de már gyerekkorban is nagyon sok szőr volt rajtam. Nincs más,borotválni kell,ha zavar.
aug. 15. 05:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy és ilyennek kívánt az élet, ezért csúfolni gusztustalan. Bár nyíróval trimmelhetnéd esetleg és pláne nyáron... De ez függ attól is, hogy mennyire viseled el a visszanövését. Illetve az érem másik oldalaként sokan pont azért szólnak le férfit, ha nyírja magát. Egyik gondból a másikba. Én sem bírom pont melegként sem, de ilyen esetben megértem. Ha nem teljesen csupaszra ölöd ki, akkor esetleg még jó is lehetne.
aug. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!