Egy átlag vidéki cseh ember 2023-ban mien életszínvonalon él egy átlag vidéki magyarhoz képest? Az írjon csak aki tudja
Én ugy tudom hogy a volt szoci országok közül náluk meg a szlovéneknél a legmagasabb az életszínvonal.
Nálunk meg jelenleg kb majdhogynem a legalacsonyabb
Igy valószínüsitem hogy egy átlag vidéki cseh ember jobban él mint egy átlag vidéki magyar!
KB ugyan az az életszínvonal, na jó nyilván a szerencsésebbek jobban tudnak élni na de hol nem?
Ők azért tudnak venni új-újabb haszngépjárművet.
Állítólag a fizetés sem annyira rossz.
Mondjuk erre nem biztos hogy kíváncsi vagy, de érdekességkén csak annyit hogy már több éve sok-sok ukrán dolgozik ott főleg a gyárakban heti 6-7 napokat.
Jaj még két érdekesség,valamivel olcsóbb volt a külvárosban egy gombóc fagyi és a kaja is mint Magyarországon anno.
+Már akkor is jobban kerestek mint Magyarországon és láss csodát még is olcsóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!