Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok ismerkedni/bar...

Miért nem tudok ismerkedni/barátkozni?

Figyelt kérdés

Szerintem sokfajta és sok emberrel beszéltem már életem során. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem tudok és egy idő után nem is akarok velük beszélgetni. Elfáradok, illetve elhal a beszélgetés. Nem lelkesedek a másik emberért. És nem tudok vagy inkább nem akarom jobban megismerni sem a másikat. Nem esik jól beszélgetni, fárasztóvá válik a kommunikáció.

Érzek is egy ilyen nyomasztó érzést, hogy ahh fejezzük már ezt be..

Mivel sokféle emberrel van ez, már nem lehet ráfogni, hogy nem találtam még meg a megfelelő embert, közeget.

Mi lehet ennek az oka?

júl. 31. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán nem a külvilággal, hanem épp önmagaddal van gondod... nem lehet?
júl. 31. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:
1# hát van hova fejlődnöm, de hogy kb. senkivel sem tudok egyhullámhosszon lenni, az azért már fura.
júl. 31. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura, ha olyan az önképed...
júl. 31. 11:58
 4/7 A kérdező kommentje:
3# ezt kifejtenéd?
júl. 31. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Ismerd meg a Bibliát, tájékozódj.

Tudok neked egy honlapot, ahol rengeteg érdekes dolgot olvashatsz, nézhetsz.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg témáról tudsz majd beszélgetni.

Privátban írj, ha jónak látod!

júl. 31. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat olvasnám, nagyon érdekelnek a válaszok! Egyenlőre én a telefonra gyanakszom: Sok érdekes információ, rengeteg inger megtalálható rajta, ami jobban leköt, mint a körülöttemlévők.:(( (nem közösségi médiát falok rajta, hanem hobbiaimról olvasgatok, ismeretterjesztő, stb...)
júl. 31. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is.

Magamról írok, ha nem gond, hátha valaki másnak is ilyesmiről van, lenne szó. Vagy legalább minimálisan segít a válaszom.

-picit belefáradtam már az ismerkedésbe, mert szinte mindnek eddig az lett a vége, hogy a másik felszívódott, ilyen-olyan ürüggyel mondta le a találkát. Jobb esetben nem utolsó pillanatban. Vagy én lettem a hivatásos panaszláda. Aztán valahányszor új ismeretség van kibontakozóban, mindig ott motoszkál ez bennem.

-ez mondjuk kevésbé igaz rám, de így is fontos lehet: megszűnik az újdonság varázsa, a másik pedig unalmassá, megszokottá válik.

-nem ér minket annyi inger beszélgetés közben, mint amihez hozzászoktunk a net, telefon és egyebek hatására. + csökkent az az idő, amit aktív figyeléssel tudunk tölteni.

-esetlegesen valamilyen mentális gond lehet a háttérben: felgyülemlett frusztráció, kiégés, depresszió.

-aztán az is lehet, hogy valóban nem találtuk meg a megfelelő embereket.

aug. 10. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!