Holnap megyek ottalvós táborba 5 napra. Ott lesznek egyes haverjaim és edzőim, de mégsincs kedvem menni mit tegyek hogy több kedvem legyen?
Figyelt kérdés
Szóval holnap megyek ottalvós táborba nem olyan messzire. Ott lesznek haverjaim edzőim stb.. de valamiért nincs kedvem és nem tudom miért. Még sose voltam ottalvós táborba és kicsit levert vagyok. Mit tegyek hogy jól tudjam érzeni magam?2024. júl. 28. 11:54
1/6 anonim válasza:
Ha ott vannak a barátaid, akkor nem lesz szörnyű.
3/6 anonim válasza:
Ne agyalj azon, hogy jól érezd magad.
4/6 A kérdező kommentje:
2.) Én se értem de általában mindig a végén jól érzem magam csak valahogy most nincs kedvem menni.
2024. júl. 28. 12:43
5/6 anonim válasza:
Klisé, de ilyenekre sokszor nehéz elindulni, mivel új helyzet, talán még komfortzónán kívüli is. Biztos vagyok benne, hogy ott már sokkal jobban fogod magad érezni, hiszen ott lesznek a barátaid, más ismerős arcok is.
6/6 anonim válasza:
Jól sikerült végül? Megjött a kedved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!