Mennyire zavar, ha mész az utcán egy ismerősöddel, és szembe jön valaki, akit máshonnan ismersz?
Szerintem ha zavarna, ott valami kötődési problémája lenne annak akivel megyek.
Alapjáraton egy ember ki tudja szűrni, hogy mikor vevő a másik fél arra, hogy leálljanak csevegni, ritkán van az, hogy valaki megállít, pedig rohannék tovább vagy fordítva. Ha meg meg is állunk csevegni, az sem egy 20 percig tartó csevegés, maximum 2-3 mondat, a másik fél úgyis levágja, hogy valakivel vagyok. Ezért momdom, hogy ha ideges vagyok emiatt, ott rég gond van azzal akivel vagyok, mert én is álltam már kussban pár percet amíg egy ismerősöm egy régen látott haverjaval csevegett és nem éreztem magam elhanyagolva.
Egyetlen egyszer hajtott el csak valaki akivel összefutottunk véletlenül, de mentségemre szóljob, hogy úgy kalimpált, hogy azt hittem, beszélni akar velem. :D
Akkor zavarna ha lenne szeretom akivel megyunk valahova :D
De nincs es ha lenne akkor sem setalgatnek vele az utcan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!