Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik kb azt is kiposztolják a közösségi médiára, hogy mikor mennek wc-zni?

Figyelt kérdés

A dolgot természetesen képletesen értem, és nem a wc-re gondolok, hanem vannak olyan tipikus emberek, akik 1 órát nem bírnak poszt nélkül, kirakják egy nap alatt kb 3 helyről, hogy voltak, mit ettek stb?

Én 26 éves, relatíve fiatal fejjel sem tudom ezt megérteni.

2024. júl. 20. 16:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 De nézd, valami célja csak van vele, ha nem magának fotózza le, és ír hozzá, hanem kirakja nyilvánosan.
2024. júl. 20. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mindenki szereti tudatni a világgal a létezését.

A kérdező kérdése is pontosan ugyanolyan okból jött létre, mint a random posztok. Igyekszik kérdés formájában kifejteni a véleményét, hallatni azt a világgal.

Hiszen kérdés helyett simán Google-n is kereshetett volna cikkeket, irományokat a témában, ő mégis tudatni akarja létezését. Ez az ok.

2024. júl. 20. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerűen jólesik megosztani dolgokat a világgal. Egy saját blogot is vezetek, amit eleinte nagyjából csak az anyám követett, most meg több ezer követőm van, még az utcán vagy rendezvényen is volt, hogy megismertek.

Nem vagyok sem önértékelési zavaros, sem magányos. Tény, hogy mivel nincsen párom, családom így többet vagyok egyedül ezért jobban ráérek a közösségi médiára.

Én magam például úgy vagyok, hogy ezzel nem terhelek közvetlenül senkit, nem küldözgetem senkinek kéretlenül privát üzenetben, nem fárasztom az ismerőseim. Megosztom aztán aki akarja megnézi, az már csakis rajta múlik. Akinek meg nem tetszik állítsa le a követést.

2024. júl. 20. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Visszaigazolásra vágynak, hogy megdicsérjék őket, irigykedjenek rájuk. Van egy ismerősöm, az mindent is kiposztol. Mintha bárkit érdekelne, hogy per pill a balatonon áztatja magát. De hát ugye ki kell tolni a social media felületére, hogy mutogathassa, hogy jaj de jó neki.

Pár hozzá hasonló agyon kommenteli, hogy érezze jól magát meg milyen csinos ( a bálna testével :D ), aztán ettől ő lesz a helyi sztàr.

2024. júl. 20. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
Fedélzeti problémásak.
2024. júl. 21. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!