Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik kb azt is kiposztolják a közösségi médiára, hogy mikor mennek wc-zni?

Figyelt kérdés

A dolgot természetesen képletesen értem, és nem a wc-re gondolok, hanem vannak olyan tipikus emberek, akik 1 órát nem bírnak poszt nélkül, kirakják egy nap alatt kb 3 helyről, hogy voltak, mit ettek stb?

Én 26 éves, relatíve fiatal fejjel sem tudom ezt megérteni.

2024. júl. 20. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az ismerőseim közt ennek már 5 éve vége, már alig 1-1 ember csinál ilyet.

De azt veszem észre h aki csinálja is azok a 60 körüli feletti korosztály

2024. júl. 20. 16:32
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Magányosak, vagy alacsony az önértékelésük - a közösségi médiától várják a társaságot, és a megbecsülést.

Inkább sajnálom őket, mint irigyelném.

2024. júl. 20. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Semmit nem gondoluk róluk. Miért kellene bármit gondolnom olyan szokásokról, amihez semmi közöm és senkinek sem árt?
2024. júl. 20. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Még nem volt dolguk zaklatókkal kb ezt.
2024. júl. 20. 16:46
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

Jól teszi...? Néha amikor besokallok gyk-n a sok ostoba, elmebeteg véleménytől, átlépek facebookra hogy lássam, hogy volt osztálytársam gimiből akit 12 éve nem láttam, milyen új kávézót talált az ország másik pontján. Megtisztitja a lelkemet.

Manapság mindenki netezik, az életünk jelentős része a neten történik. Már messze nem az van mint 15-20 éve, hogy a netezés kockulásnak volt tartva, és furcsa volt ha napi fél óránál többet neteztél. Akkoriban még tényleg fura volt hogy valaki megosztott magáról mindent, hiszen ritka volt ilyen szinten használni a netet.

Manapság meg az emberek egy része megoszt magáról képeket a saját oldalán, egy másik része gyk-n/redditen próbálja osztani az észt név és arc nélkül, megint másik része discordon, vagy valami hasonló chatoldalon tölti az ideje nagy részét, meg persze ott a tiktok és a youtube is, amiket 0-24 néz midneki.

"Retró" felfogásnak tartom amikor valaki hüledezik a közösségi média megosztásokon. Lépjünk túl rajta.

2024. júl. 20. 16:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem nem azzal van problémám, ha valaki néha-néha megoszt egy személyes bejegyzést, vagy véleményt, élményt. De amikor valaki egy fél napig nem tudja megállni, hogy ne rakja ki, mit csinált éppen, azokat az embereket sajnálom.

Egyrészt azért sajnálom, mivel nagyon magányos lehet, másrészt azért, mert egyáltalán nem érzékeli, hogy ami az internetre egyszer felkerült, az ott is marad.

Másrészt meg teljesen érdektelen, egyáltalán nem érdekel, hogy milyen méretű barackot evett, akkor sem, ha kedvelem az illetőt.

2024. júl. 20. 17:31
 7/15 Metionin ***** válasza:
Az ő dolguk. Ha valamiért ismerősöm az illető és kell hogy a fészbukon is ismerősöm legyen, akkor leveszem róla a követést és annyi. Igazából az ismerőseim 90%-ának nem látom a posztjait, mert olyanokat raknak ki, ami nem érdekel.
2024. júl. 20. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:

Magányosak, netről várják a (pozitív) visszajelzéseket, megerősítéseket, vagy esetleg azt, hogy 1-1 kiposztolt tartalom után valaki rájuk írjon, és beszélgetni kezdjenek.

Aztán az is lehet, hogy egyfajta felvágás, vagy közléskényszer.

Nekem is voltak ilyen ismerőseim, de közben kikövettem őket, így nem látom, miket tesznek közzé.

2024. júl. 20. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Alapvetően szánom őket, a többi már konkrét személytől és helyzettől függ. Mármint, hogy miylen élethelyzetben és miért érzi szükségét a folyamatos postolásnak
2024. júl. 20. 18:58
 10/15 anonim ***** válasza:

"Másrészt meg teljesen érdektelen, egyáltalán nem érdekel, hogy milyen méretű barackot evett, akkor sem, ha kedvelem az illetőt."

. Ha ez így van, akkor érdektelen az is, hogy barackot evett.

Mégis megteszi, de ezzel magával nincsen bajod.

Talán azért, mert nem azért csináljuk a dolgokat, hogy mások számára mi az érdekes?

Talán nem úgy kellene erre az egészre tekiteni, hogy "mégis hogy van bátorsága feltételezni, hogy ez érdekel engem", vagy hogy "biztosan megerősítésre van szüksége, egy kétségbeesett lélek".

2024. júl. 20. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!