Szerintetek a külsőm miatt lenéznek/elítélnek az emberek?
De ki beszélt hosszú meg vastag ruhákról?
Miből látod,hogy lenéznek?
Lehet csak megnéznek,mert érdekes.
4, 5, 6
En azert hordok hosszuujjut mert egy a fekete a kedvenc szinem meg a kek. Ha jol latom itt van mellettem egy sotet-kekes-feketes hosszuujju. De van szurke is. Viszont en azt hordom, mert csikok vannak ossze vissza a karomon. Hat tudjatok milyen csikok.. ilyen "van macskank es ideges lett es szetkarmolt". A barna foltot mar nem tudnam kimagyarazni. Ezert nem hordok rovidujjut. Azt a macskat vihetnek sebeszkent ha olyan melyre tud metszeni.
De a fekete pulcsit en sem ertem. Az mar tenyleg tulzas. Oke szellozo hosszuujju, de a pulcsinak 36 fokban arnyekban metron meg 38 - 40 fok csucsidoszakban, hat az maga a legkondi ellentete, elszivja mindenkitol a meleget meg a napsugarat.
Ha tenyleg azert csinalja amiert en csinaltam... akkor vagy csak olyan pulcsija van mint hosszuujju azt meg tudnam erteni. De basszus.. Ahhoz sok dezodor kell... de ilyenkor az embert tenyleg az erdekli kevesbe (engem), hogy ne iteljek el. Mert sok emben veszelyesnek tart.
Volt egy srac akit megallitott a metros "őr", es mondta, hogy ezt ne csinalja, aztan kerdezte mit, "ezt", "miert mit csinalok", "veszelyes amit csinal jelenleg" pedig kozel sem volt a csikhoz, a terkepet nezte a padok kozul az M4-esen valahol. Mondta lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!