Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek a külsőm miatt...

Szerintetek a külsőm miatt lenéznek/elítélnek az emberek?

Figyelt kérdés
Csak fekete passzos ruhákba járok, fekete tetoválás van a karomon.
2024. júl. 17. 14:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De ki beszélt hosszú meg vastag ruhákról?

2024. júl. 17. 15:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Hat aki lenez azt szard le, azt viselsz amit akarsz. Felolem pulcsiban is rohangalhatsz :'D
2024. júl. 17. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Ma már eléggé elfogadott ez a fekete mánia, bár tuti vannak, akiknek a hátuk borsódzik, ha ilyet lát: talán ők azok, akik rossz szemmel nézik.
2024. júl. 17. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Fekete ruha, tetkó... Ezek manapság szerintem annyira megszokott dolgok. Nekem fel sem tűnik.
2024. júl. 17. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak feketét hordok, legalábbis felsőkből vagy egyberuhákból. Amúgy sosem értettem ezt a fekete melegebb nyáron dolgot, mármint a logikáját értem, csak nem tapasztalok semmi különbséget világos és fekete ruha között. A barátom csak fehér pólókat hord nyáron és megdöglik mellettem, miközben szerintem nincs is olyan meleg.
2024. júl. 17. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát amugy én sem érzékelek különbséget. Világos színben ugyanúgy megdöglök. Feketénél előny, hogy kevésbé látszik rajta, hogy átvizesedett..
2024. júl. 17. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Én tisztelem azokat akik fel tudják vállalni magukat, ki mernek tűnni az átlagból, még akkor is ha lila körmük van!
2024. júl. 17. 20:19
 18/21 Metionin ***** válasza:
Dettó, tinikorom közepéig alig hordhattam feketét, ugyanúgy megdöglöttem a melegben, sőt. Volt hogy a világos színű pólón keresztül égtem le.
2024. júl. 17. 20:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Miből látod,hogy lenéznek?

Lehet csak megnéznek,mert érdekes.

2024. júl. 21. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:

4, 5, 6

En azert hordok hosszuujjut mert egy a fekete a kedvenc szinem meg a kek. Ha jol latom itt van mellettem egy sotet-kekes-feketes hosszuujju. De van szurke is. Viszont en azt hordom, mert csikok vannak ossze vissza a karomon. Hat tudjatok milyen csikok.. ilyen "van macskank es ideges lett es szetkarmolt". A barna foltot mar nem tudnam kimagyarazni. Ezert nem hordok rovidujjut. Azt a macskat vihetnek sebeszkent ha olyan melyre tud metszeni.

De a fekete pulcsit en sem ertem. Az mar tenyleg tulzas. Oke szellozo hosszuujju, de a pulcsinak 36 fokban arnyekban metron meg 38 - 40 fok csucsidoszakban, hat az maga a legkondi ellentete, elszivja mindenkitol a meleget meg a napsugarat.

Ha tenyleg azert csinalja amiert en csinaltam... akkor vagy csak olyan pulcsija van mint hosszuujju azt meg tudnam erteni. De basszus.. Ahhoz sok dezodor kell... de ilyenkor az embert tenyleg az erdekli kevesbe (engem), hogy ne iteljek el. Mert sok emben veszelyesnek tart.

Volt egy srac akit megallitott a metros "őr", es mondta, hogy ezt ne csinalja, aztan kerdezte mit, "ezt", "miert mit csinalok", "veszelyes amit csinal jelenleg" pedig kozel sem volt a csikhoz, a terkepet nezte a padok kozul az M4-esen valahol. Mondta lol.

2024. júl. 21. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!