Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Muért van az, hogy ha valaki...

Muért van az, hogy ha valaki beszól nekem akkor nem bírom megállni, hogy ne alacsonyodjak le egy alpári, agresszív stílusra?

Figyelt kérdés
Már többször elhatároztam, hogy nyugodt naradok és max kulturált stílusban visszaírok az ilyeneknek de ahogy elolvasok egy kötekedő kommentet eldurran az agyam és elküldöm az anyjába.. Egyszerűen nem tudom magamat türtőztetni sajnos, pedig szeretném. Lehet annyi itt a fusztrált beszologató, hogy már nincs semennyi türelmem hozzájuk. Persze nem mondom, hogy minden esetben nekem van igazam de amikor a másik úgy kezdi a vitát, hogy egy utolsó senkiházi, szar ember vagyok mert nem ert valamiben egyet velem akkor képtelen vagyok kulturált maradni. Egyszer már ki is tiltottak innen ilyenek miatt.
júl. 14. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Úgy látom sikerült a terv. Vissza ne gyere.
aug. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!