Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Muért van az, hogy ha valaki...

Muért van az, hogy ha valaki beszól nekem akkor nem bírom megállni, hogy ne alacsonyodjak le egy alpári, agresszív stílusra?

Figyelt kérdés
Már többször elhatároztam, hogy nyugodt naradok és max kulturált stílusban visszaírok az ilyeneknek de ahogy elolvasok egy kötekedő kommentet eldurran az agyam és elküldöm az anyjába.. Egyszerűen nem tudom magamat türtőztetni sajnos, pedig szeretném. Lehet annyi itt a fusztrált beszologató, hogy már nincs semennyi türelmem hozzájuk. Persze nem mondom, hogy minden esetben nekem van igazam de amikor a másik úgy kezdi a vitát, hogy egy utolsó senkiházi, szar ember vagyok mert nem ert valamiben egyet velem akkor képtelen vagyok kulturált maradni. Egyszer már ki is tiltottak innen ilyenek miatt.
júl. 14. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában sokszor lehet látni a neved a kérdések alatt. Lehet, hogy egy digitális detoxikálást kellene tartanod, és mentálisan kicsit kipihenni magad. Mert ezek szerint nem tudod higgadtan kezelni a dolgokat, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz egy anonim netes oldal tartalmának, és nem vagy képes elengedni a füled mellett a dolgokat.

Két másik szemlélet:

- nem hagyom, hogy más elrontsa a szórakozásomat, ezért nem engedem meg magamnak, hogy felkúrják az agyam

- nem adom meg másnak az örömöt, hogy kihozzon a sodromból, mert az engem csak leépít, míg őt elégedettséggel tölti el

Ezek fényében gondold át, megéri-e egy provokatív kérdésre vagy válaszra reagálni, vagy egy trollt etetni. Nyugodtan hülyézhetnek és anyázhatnak is, ha te nem reagálsz ezekre, a falnak beszéltek és nem ért célba a bántásuk. Úgyis tudod magadról, hogy nincs igazuk, egy sokadrangú anonim felületen neked senki felé nem kell bizonygatnod semmit, és beállni a vitába.

júl. 14. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én már szagról felismerem a barmokat az első kommentjükről is amit pl nekem vagy másnak címeznek. Megoldásom: visszaírok nekik oda kb normálisan, majd nem nyitom meg azt a kérdést pl soha, de legalább napokig. Mert nincs kedvem az energiavámpírokat olvasni és kár rájuk 2 mp figyelem is, és sose hagyják abba.
júl. 14. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy abszolút neveletlen, ösztönember vagy.

Ezen változtatni szeretnél?

Mert az elég nehéz lesz: gondolom, már túl vagy a serdülőkoron.

Kemény elhatározás és sok gyakorlás kell hozzá.

Ha úgy sem megy, akkor pszichológus.

júl. 14. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Na, megjelent a 3-as a frusztrált beszólogató személyében, és kommentjét a klasszik:

"utolsó senkiházi, szar ember" bevezetővel teszi teljessé. Hát igen :)

júl. 14. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Négyes, akkor te leírnád pontosabban a kérdező helyzetét?

Megköszönném... ha már ilyen sarkos véleményed van rólam, akkor nyilván nálam jobban le tudod írni.

Igaz: miért is nem tetted meg már idáig?

júl. 14. 17:23
 6/11 A kérdező kommentje:

3

%0-50%-ban igazad van. Nem vagyok neveletlen, sőt kimondottan udvarias és kedves vagyok az emberekkel alapjáraton. Ha viszont belém állnak akkor valóban ösztönlénnyé válok és nem tudom kordában tartani az indulataimat.

A pszichológusokban pedig sosem hittem. Sokkal többet ér egy jó társ vagy barát az életedben mint valaki aki pénzért cserébe megmagyarázza, hogy szar volt a gyerekkorod és amúgy meg vonzódsz anyádhoz. :D

júl. 14. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:

A pszichológust azért mondtam, hogy ha magadtól nem tudsz változtatni, akkor érdemes keresni, mert ő segíthet.

Akkor nem vagy neveletlen, de ezzel együtt sajnos ösztönember vagy, akit azonnal elsodornak az indulatai. A pszichológus azért is jó, mert ennek a megfékezésére is tud tanítani módszereket.

Megpróbálhatsz ilyet magad is keresni az interneten, és gyakorolni.

júl. 14. 18:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Tegnap is elgurult a gyógyszerem, belekötöttem mindenkibe. Nem bírom elviselni ha szerintem valaki hülye és be ne szóljak neki durván.. küldött is a modder egy üzenetet hogy ki fog tiltani legközelebb.

Miert van az, hogy a legtöbb embert időnként ütnem vagnám legszivesebben pedig nem átottak nekem semmit? Csak mert ellenszenves valamiért. A viselkedése, a kinézete, ahogy hozzamszól.

Alapjáraton magamra eröltetem a békés ember álarcot de ha lenne olyan mint a Blood harvest filmben, ahol évente egyszer mészárlás éjszakályát rendeznek akkor fognám a fegyvert és pár embert tuti kiiktatnék az élők sorából. Nem csak úgy random, konkret személyeket akiket nem bírok.

júl. 29. 09:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Te is tisztában vagy vele, hogy ennek tiltás lesz a vége, mert úgysem fogod máshogy csinálni.

Talán valami pszichológusnál tett látogatás ártana. Amikor S. Ábel hasonló tartalmú verseket írt és azt megtalálták, évekig ült előzetesben és az IMEI-ben azt vizsgálva, hogy valóban közveszélyes-e. A te kijelentéseid is azok.

júl. 29. 09:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Az biztos hogy ártana! 🙂 Rühellem az agyturkászokat.

Nem lehet mindenki bárány, én farkas vagyok. De azért próbálok beilleszkedni a barik közé. Több-kevesebb sikerrel.

júl. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!