Hány éves korig nem ciki bulizni?
Múltkor egy koncerten találkoztam egy nénivel, akinek a rózsaszínre színezett haja tarajba fel volt zselézve, és ugrálni ugyan már nem tudott, csak lábbujjhegyre állni, meg visszaereszkedni, de láthatóan nagyon élte a koncertet. Utána akartam vele barátkozni, de épp csillámfestést csináltatott arcra.
Ott úgy voltam vele, hogy én vagy ilyen néni leszek, vagy inkább meg se érjem ezt a kort, köszönöm.
Retro tematikájú bulikon, utcabálokon amúgy rendszerint belefutok idősebb emberekbe, meg amíg élt drága nagymamám, ők a nyugdíjas klubbal minden hónapban rendeztek bulit a helyi kultúrházban.
Azt tudnám mondani, hogy 140. Ha addig élsz, akkor talán eljutsz a megvilágosodás olyan fokára, ahol már nem lesz szükséged arra, hogy kiereszd a fáradt gőzt és jól érezd magad, meg talán fáradt gőz sem lesz. Addig viszont nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!