Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korig nem ciki bulizni?

Hány éves korig nem ciki bulizni?

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen kinézik az embert egy bizonyos kor felett?
júl. 10. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Nagy partyarc voltam, néha kedvem lenne csörögni de 40 évesen már egy "kicsit" nem odaillőnek tartom magam, pláne ilyen tinidiszkó! :)
júl. 10. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 40esek még simán eljárnak diszkóba is. Legutóbb 2 kolléganőm, kettőjüknek együtt 6 gyereke van, lazán diszkóztak egyet. :)
júl. 10. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
júl. 10. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 évesen egy 38 éves barátommal szoktam járni ritkán bulizni. Nekem van párom, ő szingli. Egyikünk részéről sem gáz. Külön szitu, hogy a külalakunkból 30 év sem látszik. Így szerencsére nem is jönnek ránk ilyen előítéletesek. :-) Különben a retro bulik tele vannak 40 év felettiekkel is. Tehát nem is értem.
júl. 11. 08:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően a helytől függ. Ha vki bemegy, és látja, hogy az átlagéletkor kb 17-8 év, akkor azért ciki mondjuk 30+-osan ott maradni, lebzselni... de a szórakozóhelyek többségén, főleg frekventált helyeken, simán megfordulnak 40-50es emberek is (Budapest, üdülővárosok).
júl. 11. 09:52
 16/17 anonim ***** válasza:
7 Hát ha úgy mozogsz mint egy köszvényes zombi, akkor 20 évesen is ciki.
júl. 11. 12:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor egy koncerten találkoztam egy nénivel, akinek a rózsaszínre színezett haja tarajba fel volt zselézve, és ugrálni ugyan már nem tudott, csak lábbujjhegyre állni, meg visszaereszkedni, de láthatóan nagyon élte a koncertet. Utána akartam vele barátkozni, de épp csillámfestést csináltatott arcra.

Ott úgy voltam vele, hogy én vagy ilyen néni leszek, vagy inkább meg se érjem ezt a kort, köszönöm.

Retro tematikájú bulikon, utcabálokon amúgy rendszerint belefutok idősebb emberekbe, meg amíg élt drága nagymamám, ők a nyugdíjas klubbal minden hónapban rendeztek bulit a helyi kultúrházban.

Azt tudnám mondani, hogy 140. Ha addig élsz, akkor talán eljutsz a megvilágosodás olyan fokára, ahol már nem lesz szükséged arra, hogy kiereszd a fáradt gőzt és jól érezd magad, meg talán fáradt gőz sem lesz. Addig viszont nem ciki.

júl. 11. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!