Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korig nem ciki bulizni?

Hány éves korig nem ciki bulizni?

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen kinézik az embert egy bizonyos kor felett?
júl. 10. 15:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
87, és fél.
júl. 10. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem korfüggő. Nagyszüleim 70 évesen is buliztak, igaz nem egy tini bárban, hanem olyan helyen ahol hozzájuk hasonló korúak voltak. Nyilván ha egy idősebb pár bemenne egy tini diszkóba akkor kinéznék őket, de maga a bulizás miatt senki nem néz ki senkit.
júl. 10. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

A magam részéről azt mondom, 18-35 közötti program az. 18 alatt és 35 fölött gáz, ha valaki ilyen helyen pörög.

Még, illetve már más kell, hogy legyen az értékrend.

18 alatt még "kicsik", 35 felett meg már máshol kellene tartani az életben, lelkileg, agyilag.

júl. 10. 15:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen helyen?

Kerdezo, definialnad a bulit? Pl 40 evesen nem jarok diszkoba, de fesztivalra igen, es szerintem 70 korul is fogok.

júl. 10. 15:31
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
"Bulizni" (azaz matt részegre inni magad majd a hányásodban fetrengeni) minden életkorban atomgáz, 12 évesen, 28 évesen, 45 évesen és 80 évesen is egyaránt.
júl. 10. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy itt az embereknek a bulizás a lerészegedést meg a drogozást jelenti.

Pedig valójában az is buli amikor elmész egy zenés estre, megfogod a feleséged derekát és egyet jobbra-egyet balra lépve lötyögtök. Esetleg max megisztok egy pohár pezsgőt.

Szerintem ez is bulizás. Igaz, 23 évesen én nem ilyen buliba vágyok, de egy 40-50+-osnak ez simán egy kellemes buli.

júl. 10. 15:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Valami disco félére gondolok, kifejezetten a tánc miatt, lerészegedés nélkül. Ja, és nyilván nem minden héten, kb 3-6 havonta. Mondjuk egy tipikus siófoki bulihelyre hány éves korig nem ciki bemenni?
júl. 10. 15:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten 50-60 evrsek is vannak mindig sokan szorskozohelyen . 5 szszalek az arany.
júl. 10. 15:52
 9/17 anonim ***** válasza:
15%
minden korban gáznak tartom, agyhalott aki szórakozóhelyekre jár
júl. 10. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
40-ig nem gáz szerintem,én biztos fogok akkor is bulizni,közel se vagyok még annyi
júl. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!